Annonce
AGF

AGF håber at få Hausner med i Parken: Appellerer gult kort

Fire spillere går glip af AGFs kamp mod FC København i Parken. Arkivfoto: Claus Bech/Ritzau Scanpix
AGF håber at kunne få Sebastian Hausner med i Parken på mandag, selvom en advarsel søndag har sendt ham i karantæne.

FODBOLD: Det endte i et større sammenstød da AGF og FC København søndag aften dystede på Ceres Park.

Dommer Morten Krogh uddelte i alt syv advarsler. Fem af dem kom inden for kampens sidste fem minutter, hvor det hele eksploderede i gæsternes 2-1-sejr.

Det får konsekvenser får de to holds kommende møde. De mødes nemlig igen allerede på mandag. Denne gang i Parken.

Annonce

Fire spillere, heraf tre fra FC København, har med deres advarsel krydset grænsen for karantænepoint, så de må en dag i straffeboksen.

For AGF er der tale om Sebastian Hausner, der bar anførerbindet søndag. Han bliver sandsynligvis erstattet af Bubacarr Sanneh som makker til Jesper Juelsgård i det centrale forsvar.

Den århusianske klub har dog ikke helt opgivet håbet om at få ham med i Parken. Mandag eftermiddag skrev AGF på Twitter, at de har appelleret det antal strafpoint, der blev indberettet for det gule kort, Hausner modtog. De mener ikke, strafpointene står mål med forseelsen.

Under alle omstændigheder kan cheftræner David Nielsen glæde sig over, at Patrick Mortensen vil være tilbage til kampen efter afsonet karantæne.

FCK mangler tre

For FC København er situationen mere prekær. De må undvære forsvarsspiller Nicolai Boilesen samt de to centrale midtbanespillere Carlos Zeca og Lukas Lerager.

Midtbanesituationen er dårligt nyt for cheftræner Jess Thorup da også Rasmus Falk er skadet. Han sad dog på bænken mod AGF søndag.

Superligaens nummer tre og fire mødes på mandag klokken 19.00 i Parken.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce