Annonce
Aarhus

Efter kun to år: Storstilet finsk pizza-satsning lukker i Aarhus

Classic Pizza kom til Aarhus med store ambitioner. Men nu lukker de. Arkivfoto: Axel Schütt
I 2017 blev Jacob's Barbqs gamle lokaler i Vestergade overtaget af de ambitiøse pizzafolk fra Classic Pizza. Nu lukker restauranten to år efter.

AARHUS: Der var store armbevægelser og ambitioner, da finske Classic Pizza rykkede kæden til Danmark i 2017.

Første restaurant skulle ligge i Vestergade i Aarhus i lokalerne, hvor Jacob's Barbq tidligere havde natklub.

I september 2017 var man klar med den nye, gennemrenoverede restaurant, der ville servere gourmetpizza og champagne til de sultne århusianere.

En restaurant, der fik tre stjerner og flere roser i madanmeldelsen i Århus Stiftstidende et par måneder efter.

Men nu er det slut. Restauranten i Aarhus er lukket, skriver Finans, ligesom det fremgår af restaurantens Facebook-side, at man er "permanent lukket".

- Vores totalt renoverede og pæne restaurant i Aarhus opnåede ikke det niveau, der var nødvendigt, skriver Classic Pizzas danske landechef, Tommi Aaltonen, i en kommentar ifølge Finans.

Classic Pizza har stadig to restauranter i København.

Annonce
"Fantastisk hyggelig og gennemtænkt, lød det om lokalerne i vores madanmeldelse fra 2017. Arkivfoto: Axel Schütt
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

SF's lønloft lugter af misundelse

Skal der været loft på, hvor meget en topchef i en privat virksomhed i Danmark må tjene? Ja, det mener SF, som torsdag aften kom på banen med et forslag, hvor man vil komme uligheden i samfundet til livs ved at diktere, at en topchef maksimalt må tjene 20 gange så meget som virksomhedens lavestlønnede. Diskussionen er væsentlig. Det er den. Uligheden i samfundet er altid relevant at tage fat i og have fokus på, men at tro, at vi kan og skal løse det hele med strammere regler, er ikke ligefrem den mest sympatiske vej at gå. Det hele bliver serveret af SF's Jakob Mark med et citat om, at han ikke forklare, hvorfor der er mennesker, der skal tjene 36 millioner kroner om året. Det er simpelthen for nemt og uden for kontekst at servere et politisk forslag med sådan en tagline. Det svarer til at himle op over, at der er fodboldspillere, der tjener en kvart milliard om året og derfor vil regulere det. Ja, beløbene kan virke absurde, men hvis virksomheden eller fodboldklubben tjener dobbelt så mange penge i dag som for ti år siden, blandt andet fordi topchefen eller fodboldspilleren gør det fremragende, er det så ikke fair, at deres løn også stiger 100 procent, så lønningerne følger med omsætningen? Håbet med SF's forslag er selvfølgelig, at den med den laveste løn kommer tættere på toppen, og derfor udjævner uligheden, men det er forslaget ingen garanti for. Lønloftet kan også betyde, at topchefen blot får mindre i ren løn og dermed betaler mindre til statskassen, for så at få resten af lønnen på den ene eller anden kreative måde.

112

Glohed skorsten startede brand i byhus i Aarhus: Beboerne opdagede selv flammerne i kælderen

Annonce