Annonce
Aarhus

Efter massiv udrykning: Politiet fortsat tavs om 'hændelse' i Aarhus N

Arkivfoto: Scanpix

Flere patruljer kørte fredag aften til Jens Baggesens vej efter stor tumult ved Fitness World. To personer kommet til skade.

AARHUS: Østjyllands Politi måtte fredag aften ved 21-tiden kommandere adskillige patruljer ud til området omkring Jens Baggesens Vej i det nordlige Aarhus.

Her var to personer kommet til skade, oplyste politiet på Twitter.

Ifølge vidner på stedet har politiet både været til stede ved Storcenter Nord og omkring Urban Gym på Jens Baggesens Vej, ligesom hundepatruljer også var kaldt til stedet.

Jens Henrik Jensen, vagtchef ved Østjyllands Politi, kunne til Stiften.dk klokken 21.30 ikke komme det meget nærmere, end at der skulle være tale om tumult mellem en større gruppe personer.

Annonce

Østjyllands Politi oplyste fredag klokken 22.20 blot, at to personer var kommet til skade, og at man fortsat efterforsker sagen massivt.

Episoden skulle være startet tæt på Vanggaard Centret.

Århus Stiftstidende har lørdag morgen været i kontakt med Østjyllands Politi, som fortsat ikke ønsker at komme med flere oplysninger i sagen på grund af 'specielle efteforskningsomstændigheder'.

Politiet ville lørdag klokken 07.00 heller ikke oplyse, om der er nogen anholdte i sagen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Hykleri: Mail-sagen giver et vigtigt indblik i dansk politik

”Det vil være godt, hvis Venstre vil være med til at tage ansvar.” Sådan lød det fra finansminister Nicolai Wammen fredag eftermiddag i forbindelse med forhandlingerne om udligningsreformen. Han sagde altså med andre ord, at Venstre ikke tager ansvar, fordi partiet vil i en anden retning end den, Socialdemokratiet har fået kritik for af talrige socialdemokratiske borgmestre i det meste af landet. Søndag aften og efter at både Nicolai Wammen, som står i spidsen for den kommunale udligningsreform, og indenrigsminister Astrid Krag havde kritiseret Venstre for Christiansborg-fnidder, landede en mail, som udstiller Socialdemokratiets hykleri. Mailen, der var sendt fra Socialdemokratiets presseafdeling, blev offentliggjort i Jyllands-Posten og viste, hvordan man har planlagt ”angreb på Venstre”. Det skal ske både i de traditionelle medier og på sociale medier. Mailen udstiller noget, vi godt vidste. Den giver et indblik i, hvordan politik fungerer, men problemet er, at det kommer lige efter en ordkløveragtig kritik mod Venstre i en så vigtig sag som udligningsreformen. Fnidder og ordkløveri er hverdag i politik, men åbenlyst hykleri er heldigvis ikke. Det bør have konsekvenser, når politikere gør ting, der er med til for alvor at skade demokratiet og som puster til politikerleden. Vi vil se, at S virkelig tager afstand og mener, at mailen ikke er noget ”der skaber et godt forhandlingsklima” om noget så vigtig som udligningsreformen. Ikke bare i en generel mail til alle partierne, som den Nicolai Wammen sendte mandag.

Byudvikling For abonnenter

Det kan koste kommunen dyrt at sige nej til nedrivning af bevaringsværdige ejendomme

Annonce