Annonce
Aarhus

Efter propfulde letbanetog: Ekstra morgentog fra Aarhus Hovedbanegård

Siden letbanen begyndte at køre til Odder, har der været pres på om morgenen. Toget, der kører ind på Aarhus H kl. 07.50 er så proppet, når det kører ind på Aarhus H, at der ikke altid er plads til flere passagerer. Foto: Flemming Krogh

Et ekstra morgentog skal lette presset på letbanen. I dag er en enkelt morgenafgang så propfuld, at toget må efterlade passagerer på perronen.

Annonce

AARHUS: Man skal ikke lide af klaustrofobi, hvis man vil med letbanens afgang kl. 07.50 mod Lisbjerg.

Man skal heller ikke have noget imod at komme for sent, for toget er så proppet, at passagerer risikerer, at der ikke er plads til dem i toget.

Midttrafik er ikke meget for at efterlade passagerer på Aarhus H og indsætter derfor et ekstra tog kl. 07.45 mod Universitetshospitalet i Skejby.

Det sker i håbet om, at den ekstra afgang rydder perronen for kunder, inden det propfyldte tog fra Odder kører ind på Aarhus H.

Midttrafik skriver i en pressemeddelelse, at trafikselskabet forventer, at den ekstra afgang løser problemet med overfyldte morgentog, så kunderne ikke efterlades på perronen.

- Samtidig opfordrer Midttrafik til, at kunderne viser hensyn til hinanden, for eksempel ved at lade andre komme ud af toget, inden man selv stiger ind. Ind- og udstigning af letbanen skal helst glide hurtigt og uhindret, så letbanen ikke holder for længe ved perronen og bliver forsinket til næste stop, står der i Midttrafiks pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Positiv eller negativ: Alt for mange borgere forstår ikke forskellen på corona-svar

Aarhus For abonnenter

Afgående letbaneformand er ikke overbevist om, at mere letbane er det rigtige for Aarhus

Annonce