Annonce
Aarhus

Efter skud og knivstikkeri: Politiet øger patruljeringen flere steder i Aarhus

To sårede troppede selv op på skadestuen ved Skejby Sygehus onsdag med skader efter et overfald ved Tage-Hansensgade.

Knivofre nægtede onsdag aften at tale med politiet, der anser episoderne fredag og onsdag som del af en intern konflikt.

Annonce

AARHUS: Flere overfald mellem grupperinger i Aarhus den seneste uge, får nu Østjyllands Politi til at skrue op for patruljeringen flere steder i Aarhus.

Den øgede tilstedeværelse vil ske i form af øget mandskab på gaden og ved brug af den mobile politistation, der i de kommende dage vil være til stede ved Frydenlund, Trillegården og Kalmargade i tidsrummet fra klokken 16.00 til 22.00.

- Det kan virke utryghedsskabende for borgere, der bor i de områder, hvor der har været slagsmål og knivstikkeri. Derfor sætter vi nu ind med ekstra patruljer, og vi kører den mobile politistation ud i de berørte områder, så borgerne kan føle sig trygge og få mulighed for at komme og tale med politiet, forklarer vicepolitiinspektør Martin Frank Rasmussen.

To mænd med knivlæssioner troppede onsdag aften op på akutmodtagelsen ved Aarhus Universitetshospital i Skejby efter et større slagsmål i det centrale Aarhus. Ingen af dem ville tale med politiet. Efterfølgende afspærrede politiet et område ved det tidligere amtssygehus og ledte efter spor her (billedet). Privatfoto
Annonce

Overfald startede på Tage-Hansens Gade

Østjyllands Politi er fortsat i fuld gang med at efterforske, hvad der skete onsdag aften, hvor man rykkede ud til skadestuen i Skejby og også lukkede ned for Tage-Hansens Gade.

Politiet fik klokken 18.01 flere anmeldelser om, at der for enden af Regenburgsgade mod Tage-Hansens Gade, skete et overfald mod to personer, som holdt i en sort Ford Mondeo stationcar.

Vidner oplyste, at der kom en anden bil til stedet, som stoppede op på Regenburgsgade, hvorefter to personer hoppede ud med en form for slagvåben i hænderne. De løb hen mod den sorte Mondeo og smadrede ruderne. Herefter åbnede de døren ind til de personer, der sad i bilen og overfaldt dem, inden gerningsmændene løb fra stedet og tilbage til deres bil og kørte væk.

Der kan have været flere personer i den bil. Efterfølgende kørte den sorte Mondeo også fra stedet.

Annonce

Nægtede at tale med politiet

De to forurettede kørte dernæst til skadestuen på Aarhus Universitetshospital, hvor de blev behandlet for knivstik i baller og ben. Ingen af knivstikkene var livstruende.

Ingen af de forurettede, som viste sig at være to mænd på 19 og 20 år, har ønsket at tale med politiet siden.

Østjyllands Politi hører derfor meget gerne fra andre vidner, der har overværet overfaldet ved 18-tiden onsdag aften. Politiet er særligt interesseret i oplysninger om den bil, som gerningsmændene kørte væk i.

Annonce

En del af en intern konflikt

Seneste melding fra Østjyllands Politi lyder på, at episoden onsdag aften er en del af en intern konflikt, der kan have sammenhæng med et større overfald på Jens Baggesens Vej fredag aften, hvor en 20-årig mand blev skudt i armen med et haglvåben, og en 19-årig mand blev stukket i nakken med en spids genstand.

- Vi er fortsat i fuld gang med efterforskningen og kan derfor på nuværende tidspunkt ikke komme det nærmere, siger vicepolitiinspektør Lennart Glerup.

- Vi ved endnu ikke, om der er nogen sammenhæng mellem de to episoder, men det er noget af det, vi er ved at undersøge, lyder det fra Lennart Glerup.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce