Annonce
Horsens

Efter Sussi og Leo og Tørfisk: Vi er klar igen

Det blev en fest, da Tørfisk fredag gæstede Sattrup Forsamlingshus. Nu overvejer bestyrelsen at lave endnu en stor koncert. Arkivfoto
Bestyrelsen i Sattrup Forsamlingshus har haft succes med at hyre kendte navne. Det må gerne blive gentaget, lyder det fra formanden.

Sattrup: To udsolgte koncerter med henholdsvis Tørfisk og Sussi og Leo har givet folkene bag Sattrup Forsamlingshus blod på tanden.

Nu har bestyrelsen lagt hovederne i blød med henblik på igen at kunne præsentere et stort navn i Sattrup.

Det fortæller Sisse Ferndorf Christensen, der er formand for Sattrup Forsamlingshus.

- Vi har fået flere forespørgsler på, hvad vi vil lave næste gang. Men vi ved det faktisk ikke endnu. Vi har lagt hovederne i blød, for vi synes jo, det er sjovt at lave den her slags lidt større arrangementer. Men man skal også huske at finde en grænse. Det må ikke blive større end det her, men hvis vi får den rigtige idé, så kunne der sagtens komme noget mere. Vi har fået ros for vores arrangement, og Tørfisk roste os og sagde, at de rigtig gerne ville komme og besøge os en anden gang, hvis vi havde lyst, for de havde haft en lige så stor fest som os andre, fortæller formanden.

Det var fredag aften, at Tørfisk spillede i Sattrup, hvor 108 betalende gæster havde en rigtig god aften i selskab med Danmarks Ældste Boyband.

Det er anden gang, at bestyrelsen i forsamlingshuset har taget chancen og har hyret et musikalsk topnavn. Sidste år var det Sussi og Leo, der spillede for fuldt hus.

- Vi har begge gange kunnet konstatere, at det er gået tjept med at få solgt billetterne. Det er vigtigt, at vi får udsolgt til sådan et arrangement, for at det kan løbe rundt, siger Sisse Ferndorf Christensen.

Annonce
Vi har lagt hovederne i blød, for vi synes jo det er sjovt at lave den her slags lidt større arrangementer.

Sisse Ferndorf Christensen, formand

Forventer overskud

Formanden forventer, at fredagens koncert vil give et overskud.

- Vi har ikke fået det gjort helt op endnu. Det arrangeres jo med frivillig arbejdskraft, så alt, hvad der er af overskud, går til vedligehold af huset. Forsamlingshuset er over 100 år gammelt, så det trænger til, at der bliver lavet noget ved det, og det skal vi også have skaffet penge til. Sådan nogle arrangementer er med til at skaffe opmærksomhed om huset. Vi kunne mærke, at da vi havde haft Sussi og Leo, var der en øget interesse for leje af huset, siger hun.

Der er ikke fastsat noget tidspunkt for, hvornår en eventuel næste koncert finder sted i Sattrup Forsamlingshus.

- Nu handler det først om at finde det rigtige navn, siger Sisse Ferndorf Christensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Gå - lad Aarhus bliver Danmarks gå-by nr. 1

Bølgerne går højt omkring byudviklingen i Aarhus, og denne avis har sammen med FO netop afholdt et offentligt møde derom på rådhuset. Der var mødt omkring 500 op til mødet (om det er mange i en by med 300.000 indbyggere, skal jeg ikke kunne sige), og det har allerede forårsaget et par læserbreve. I dag (21. ds.) et af Svend Carstensen, der anbefaler at bygge boliger i midtbyen uden parkeringspladser. Man må så købe sig til en parkeringsplads eller/og cykle. Begge synspunkter – boliger uden parkeringspladser og at cykle – var fremme på mødet. Det at cykle blev fremhævet igen og igen og bliver det i øvrigt meget ofte alle steder. Og det er helt sikkert også sundt og ikke miljøbelastende. Men hvorfor er der aldrig én, der nævner, at man kan gå. Det er da helt uden mekanisk hjælpemiddel af nogen art og lever på den måde fuldstændig op til ønskerne om at nedsætte køb af al industrielt fremstillet. At vi så ikke når målet (i fht. CO2-udledning, red.) alligevel, er noget helt andet. Der skal globale krav om indskrænkninger på flyrejser, al godstrafik over på bane, og næste bilkøb skal være en el- eller hybridbil. Men det at gå er dejligt, sundt, og du ser og oplever meget mere, end hvis du sidder i egen bil eller i et offentligt transportmiddel. Selv bor jeg på Langenæs og bruger aldrig bilen, hvis jeg skal ind til midtbyen. Det tager et kvarter til tyve minutter, så er du ved banegården eller rådhuset, og fem minutter mere, så er du ved domkirken. GÅ-GÅ-GÅ. Lad Aarhus bliver Danmarks gå-by nr. 1, og lad København, som vi alligevel ikke kan nå, forblive Danmarks cykelby nr. 1.

Annonce