Annonce
Kultur

Efter udsolgt Voxhall: Spleen United giver ekstra koncert i Aarhus

Aarhus-bandet Spleen United giver nu en ekstra koncert på Voxhall 20. marts 2020. PR-foto
Billetterne til bandets koncert i Aarhus blev revet væk. Nu sættes ny koncert i 2020 til salg.

AARHUS: Det trak store overskrifter, da Roskilde Festival i april offentliggjorde, at Aarhus-bandet Spleen United efter seks års tavshed genopstår på festivalens næststørste scene, Arena, denne sommer.

Da Spleen United for nylig annoncerede to efterårskoncerter i København og Aarhus, blev billetterne revet væk på få dage, og derfor offentliggør bandet nu fire danske forårskoncerter i henholdsvis Aarhus, København, Odense og Aalborg.

I Aarhus finder koncerten sted på Voxhall fredag 20. marts 2020.

Spleen United blev dannet i Aarhus i 2003 og har udgivet tre roste og velsælgende albums. Debuten "Godspeed Into The Mainstream" (2006) solgte guld, opfølgeren "Neanderthal" (2008) gik direkte ind som nummer et på den officielle danske salgsliste og har ligeledes solgt guld, mens bandets tredje album "School Of Euphoria" (2012) modtog både en DMA-statuette og en Gaffa Award.

Da Spleen United i 2013 optrådte på Northside, endte det kaotisk. Bandmedlemmerne skændtes højlydt på scenen og smadrede deres instrumenter. I slutningen af koncerten proklamerede frontmand Bjarke Niemann, at bandet ville holde pause på ubestemt tid.

Efter en koncertpause på seks år er Spleen United nu tilbage i den oprindelige konstellation med Bjarke Niemann, Kasper Nørlund, Rune Wehner, Jens Kinch og Gaute Niemann.

Billetsalget begynder onsdag 29. maj klokken 10 på Fondenvoxhall.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Socialdemokraterne hader idræt

Indrømmet, overskriften er måske nok strammet en anelse, men når man ser på, hvordan borgmesterpartiet optræder i spørgsmålet om at sikre ordentlige og tilstrækkelige idrætsfaciliteter til de århusianske borgere, så kan man ikke helt undgå at sidde tilbage med fornemmelsen af, at partiet egentlig ikke tager den del særlig seriøst. Sammenligner man Aarhus med alle andre byer i Danmark, er det nemlig kun indbyggerne i hovedstaden, der er dårligere stillet end århusianerne. En rapport fastslog for nylig, at hvis udviklingen fortsætter, vil Aarhus i 2030 mangle hele 32 fodboldbaner og 22 idrætshaller, hvis byen bare skal opretholde den nuværende fordeling af borgere per facilitet - og det er endda uden at medregne, at byen vokser med over 5000 indbyggere om året. Det er naturligvis ikke alene Socialdemokratiets ansvar, men lige nu er det i hvert fald fair at fastslå, at det er byrådets største parti, der står i vejen for, at idrætsområdet kan få det tiltrængte løft. Både Venstre og Radikale har gentagne gange forsøgt at råbe de øvrige partier op, men specielt den røde del af byrådssalen virker til helt at have mistet hørelsen, når det handler om idrætsfaciliteter. Ufatteligt, når man ved, hvor meget et velfungerende forenings- og idrætsliv betyder for alt lige fra integration til sund livsstil og mindre kriminalitet.

Annonce