Annonce
Aarhus

Efterlyser Bieber-helt: Gav 12-årig pige en uforglemmelig oplevelse

Kender du manden til venstre i billedet? Så vil Michael Thorup fra Ikast gerne høre fra dig. Han håber at kunne belønne og takke manden personligt for at have givet en 12-årig Bieber-fan sit livs oplevelse.

En familiefar fra Ikast har sat himmel og jord i bevægelse for at finde og belønne et ungt par, som hjalp hans 12-årige papdatter under Justin Bieber koncerten i Aarhus.

AARHUS: Det er lidt ligesom at finde en nål i en høstak.

Det erkender Michael Thorup fra Ikast, der har sat sig for at opstøve én af de 40.000 koncertgæster, der forleden var til Justin Bieber-koncert i Aarhus. En - indtil videre - ukendt mand, der endte med at redde hele koncertoplevelsen for en ulykkelig 12-årig megafan, som intet kunne se.

En større eftersøgning er lige nu i gang på Facebook, hvor Michael Thorup onsdag delte en video af sin papdatter Regitze med tårerne trillende ned af kinderne - på skuldrene af den fremmede mand, som ikke kunne bære, at hun skulle stå der og være ked af det.

På et halvt døgn er opslaget blevet delt mere end 5.000 gange, og Michael Thorup er helt overvældet over den store interesse, som efterlysningen har affødt:

- Det er helt vildt. Jeg forestillede mig slet ikke, at det her kunne gå viralt. Jeg håber, at der er nogen derude, der kan genkende manden, for jeg vil så gerne have lov at takke ham og hans kæreste personligt, siger Michael Thorup.

Han fortæller, at 12-årige Regitze op til koncerten nærmest havde befundet sig på en anden planet, siden hun fik Bieber-billetten i julegave.

- Bare tanken om at skulle indånde den samme luft som Justin Bieber havde gjort hende helt kuldret. Hun havde drømt om at se ham i et halvt år. Derfor blev hun skuffet og ked af det, da hun slet ikke kunne se scenen. Så kommer der en kvinde og spørger, om ikke hendes fyr skal løfte Regitze op på skuldrene. Det er måske ikke noget særligt i manges øjne. Men for Regitze var det det største, der kunne ske. Så fik tårerne bare frit løb, fortæller Michael Thorup.

- Regitzes mor var med til koncerten, og hun fortæller, at Regitze i hvert fald kunne nyde synet af Justin Bieber i 4-5 numre. Det er altså godt klaret. Sådan en 12-årig er jo lidt tung, siger Michael Thorup, der ærgrer sig over, at han ikke selv kunne hjælpe sin papdatter under koncerten.

- Da jeg hentede Regitze efter koncerten, fortalte hun med vand i øjnene om den her rare mand. Det er vigtigt for mig at få sagt ordentlig tak til parret og give dem en belønning.

(NB: hvor opslaget herunder driller på mobilen, så klik her)

Annonce
Aarhus

Tag kandidattesten til kommunalvalget her

Aarhus For abonnenter

Christian kan ikke få gjort rent i syv uger: Kollaps i Berits Hjemmepleje presser kommunens rengøringshjælp i knæ

Aarhus

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Onsdagens coronatal: 1871 nye smittede det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Kolleger i kulturlivet: Derfor er Aros' direktørvalg det rigtige

Aarhus For abonnenter

Aros-direktør har hovedet fuld af idéer: Men det kunne være dejligt, hvis hun blev bedre til at tale dansk

Debat

Det popsmarte fodgængerfelt i Mejlgade er blevet til bargæsternes dansegulv: Kommunen svigter både os og trafiksikkerheden

Aarhus For abonnenter

Madanmeldelse: Det her er mildt og mageløst - men også med mangler

AGF

AGF-anfører holder hovedet højt trods måltørke: - Nej, nej, jeg er ikke ramt på selvtilliden

Aarhus For abonnenter

Giftig sag rammer byrådet: Vil Aarhus Kommune tilbyde at undersøge kræftramt brandmand for PFOS-skader?

Debat

På jagt efter en p-plads i timevis: Vi forbedrer klimaet, hvis vi lukker byen for biler

Aarhus

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Indland

Hundredvis af brandmænd skal nu testes for PFOS

Alarm 112

Har du også undret dig? Derfor er der ekstra meget udrykning i disse dage

AGF

Se højdepunkterne: AGF sendt ud i pokalmørket efter ny tandløs indsats

Aarhus For abonnenter

Fortætning i midtbyen: Beboere og politikere i infight om nyt byggeprojekt

Kultur For abonnenter

Ny stor dansk filmsatsning smider Karen og Robert ud af deres villa - de bor nemlig i en kopi af kendt dansk sangers barndomshjem

Annonce