Annonce
Aarhus

Efterlysning gav pote: Blomsterbutik har fået butleren James hjem igen

Jean Larsen fra Clarina Blomster hentede butleren James hjem til blomsterbutikken mandag middag. Foto: Lene Højlund Jacobsen.

Jean Larsen fra Clarina Blomster kunne mandag middag hente sin butler James hjem fra Ry. James blev stjålet 25. april, men er nu hjemme i vante rammer.

Annonce

Mandag morgen fik Jean Larsen og Lene Højlund Jacobsen fra Clarina Blomster en glædelig nyhed. De blev ringet op af en mand, som havde fundet butleren James ved Knudsø nord for Ry.

- Anton Madsen, der arbejder på Materielgården i Ry, ringede til Lene og fortalte, at han havde fundet James, da han var ude for at tømme skraldespande. Han havde fundet ham ved Knudsø, hvor han stod og kiggede ud over søen, fortæller Jean Larsen.

Anton Madsen kendte ikke selv til James, der plejer at stå foran blomsterbutikken Clarina Blomster på hjørnet ved Sankt Pauls Krikeplads, men det gjorde Anton Madsens søster heldigvis.

- Hans søster havde læst i Århus Stiftstidende, at James var forsvundet, og det fortalte hun sin bror, som sagde: "Gud, han står jo ovre hos os", fortæller Jean Larsen, der kørte til Ry mandag middag for at hente James hjem igen.

- Jeg kørte derned med en æske chokolade og noget vin, for vi ville selvfølgelig gerne takke dem. De synes også, det var vældig sjovt, og de fik taget billeder med James.

Annonce

James på køretur

Butleren James blev på mystisk vis bortført 25. april. Han blev løftet væk fra butikken af nogle mænd med hættetrøjer, og taget med ud i en varebil og kørt væk. Men 29. maj kom James hjem igen, efter at have været væk i en måned.

Og det var på fornem vis. Han sad nemlig på passagersædet ved siden af Jean Larsen i Clarina Blomsters bil hele vejen hjem fra Ry.

- Han var knækket i to stykker, så jeg tænkte, at han lige så godt kunne sidde der ved siden af mig, griner Jean Larsen.

Jean Larsen og Lene Højlund Jacobsen vil gerne fejre, at James er kommt hjem, og inviterer derfor alle blomsterhandlende til en lille fest i butikken torsdag.

- Han er knækket i to stykker, og han har fået nogle skræmmer og ridser, så vi skal lige nå at reparere ham, inden han er klar til fest og kan komme ud på plads igen.

Torsdag fra klokken 15 vil der være festligheder hos Clarina Blomster, og Jean Larsen er ved at aftale med Schweizerbageren længere nede ad gaden, at de kan få en kage til festen.

- Og så vil der også være lidt andet sjovt, fortæller Jean Larsen.

Da Århus Stiftstidende snakkede med Jean Larsen og Lene Højlund Jacobsen sidste uge, fortalte Jean Larsen, at kæresten Lene Højlund Christensen fylder 60 år 8. juli, og hendes største ønske var at få James tilbage. Det fik hun så her knap en måned før sin fødselsdag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce