Annonce
Aarhus

Efterlysning: Ikonisk butler stjålet - igen

Clarina Blomster har fået stjålet sin ikoniske butler for fjerde gang. Foto: Kim Haugaard
Butleren James, der plejer at stå på hjørnet ved Clarina Blomster, er blevet stjålet. Det er fjerde gang, at den ikoniske butler er blevet taget fra sine ejere, der nu efterlyser deres trofaste James.

AARHUS: Det er kun et par år siden, at butleren James blev taget af et par mænd i hættetrøjer. Men nu er det sket igen.

Mandag 9. december forsvandt James fra sit faste ståsted på hjørnet af Clarina Blomster.

Sidste gang løftede gerningsmændene butleren ud i en hvid varevogn og kørte afsted med ham, men denne gang har indehaverne, Jean Larsen og Lene Højlund Jacobsen, ikke set noget.

- Det skete en eftermiddag, hvor vi havde forrygende travlt i butikken, så vi nåede ikke at opfange, hvem der tog ham eller hvordan, fortæller Jean Larsen.

Da James blev taget sidste gang, dukkede han op igen efter en måned tid dukkede ude i Knudsø nord for Ry. De fandt aldrig ud, af hvem der havde stjålet ham eller hvorfor.

- Nogen havde fundet ham stående kiggende ud over søen, da de ryddede op i skovene, men det blev aldrig opklaret, hvem der havde stillet ham der, siger Jean Larsen.

Ligeledes er de denne gang på bar bund. Parret forstår ikke, hvorfor nogen ønsker at stjæle ham fra butikken.

- Vi savner ham. Han hører til ved os herude på Frederiksbjerg. Flere børn har også været og spørge, hvor er manden henne?, siger Jean Larsen.

Annonce

Vi savner ham. Han hører til ved os herude på Frederiksbjerg. Flere børn har også været og spørge, hvor er manden henne?

Jean Larsen, indehaver af Clarina Blomster

Del på Facebook

Parret har delt et opslag med en efterlysning på Clarina Blomsters Facebook. I skrivende stund er de oppe på 543 delinger, men ingen af dem har haft held med at finde frem til James endnu.

Indehaverne håber meget, at folk vil sige til, hvis de ser ham og opfordrer århusianerne til at give besked, hvis de ved noget op James' forsvinden.

- Det er mærkeligt. Man skulle tro, at man ikke kunne gå afsted med ham på åben gade, for alle ved, hvordan ser ud, og hvor han hører til, påpeger Jean Larsen.

Butleren har været en fast del af blomsterbutikken i 12 år, og er den bedste medarbejder de har, joker Jean Larsen. Derfor ser de ham utrolig gerne vende tilbage til butikken.

- Vi er sikre på, at han nok skal vende tilbage til os, lyder det forhåbningsfuldt til sidst.

Opslaget på Facebook, hvor parret efterlyser butleren, har fået over 500 delinger siden mandag 9. december, hvor han forsvandt. Foto: Kim Haugaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Blog

Blog: Husk nu 2020

Det er blevet nytårsaften. En aften, som af mange ses som “årets aften”. En aften, hvor vi kollektivt gør status og giver en ny chance. Festen nytårsaften skal være vildere og større end den plejer at være. Og vi skal spise endnu mere mad og være endnu smukkere klædt end nogensinde før. Og så skal vi huske at gøre os nogle nytårsforsætter. Nytårsforsætter er lidt en sjov størrelse. De er blevet vores årlige “touch-base” på den personlige udvikling, som vi egentligt gerne vil tage, men ifølge statistikkerne har svært ved at indfri. Så mange af os gør som kartoffelavler Oluf Sand gør det, med sine julegaver, nemlig ønsker os det samme i år, som vi plejer at ønske os, for det nye år. Og det er jo egentligt lidt skørt, at vi bruger nytåret til at ville forbedre noget i vores liv. For dagen i dag, er jo ikke mere særlig end dagen i går. Det øjeblik, du oplever lige NU, er altid det samme. Begreber som “sidste år”, “næste år”, “2019” og “2020” - er begreber der KUN findes i den kollektive fantasi. Det eneste sted, du nogensinde kommer til at møde “morgendagen”, det er i dit hoved. Der er kun lige NU! I det lys burde det eneste ønske, vi mennesker har, være ønsket om at være tilstede i nuet. Det må, alt andet lige, være det vigtigste sted at være - hele livet. Og mon egentligt ikke, at mange af de andre ønsker vi går og har for os selv, ville “gives os i tilgift” - når vi er til stede i nuet? For i det at være tilstede i nuet byder os at være nærværende og mere mindfull. Og dermed også mindre fyldt af vores ego-styrede tanker om hvad vi; burde, kunne, skulle og må gøre. Sådan oplever jeg det i hvert fald, i min model af verden. Nytårsaften 2019 havde jeg mange overvejelser omkring. Skulle jeg rejse væk og opleve noget nyt? Eller skulle jeg blive hjemme i DK og takke ja til den ene eller den anden festlige sammenkomst? I stedet for nogle af mulighederne, valgte jeg i år noget helt andet. Nemlig at tilbringe min aften, med det menneske der kender mig allerbedst - mig selv. Jeg skal ikke noget - og jeg var kun mig selv.

Aarhus For abonnenter

Dyreforsøg: Salamanderen skal lære os at gendanne rygsøjlen

Aarhus For abonnenter

Protester og vedtægt fra 1959 lammer kommunalt trafik-projekt: Halvfærdig busholdeplads i Skåde har en uvis fremtid

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];