Annonce
Aarhus

Efterlysning: Ikonisk butler stjålet - igen

Clarina Blomster har fået stjålet sin ikoniske butler for fjerde gang. Foto: Kim Haugaard
Butleren James, der plejer at stå på hjørnet ved Clarina Blomster, er blevet stjålet. Det er fjerde gang, at den ikoniske butler er blevet taget fra sine ejere, der nu efterlyser deres trofaste James.
Annonce

AARHUS: Det er kun et par år siden, at butleren James blev taget af et par mænd i hættetrøjer. Men nu er det sket igen.

Mandag 9. december forsvandt James fra sit faste ståsted på hjørnet af Clarina Blomster.

Sidste gang løftede gerningsmændene butleren ud i en hvid varevogn og kørte afsted med ham, men denne gang har indehaverne, Jean Larsen og Lene Højlund Jacobsen, ikke set noget.

- Det skete en eftermiddag, hvor vi havde forrygende travlt i butikken, så vi nåede ikke at opfange, hvem der tog ham eller hvordan, fortæller Jean Larsen.

Da James blev taget sidste gang, dukkede han op igen efter en måned tid dukkede ude i Knudsø nord for Ry. De fandt aldrig ud, af hvem der havde stjålet ham eller hvorfor.

- Nogen havde fundet ham stående kiggende ud over søen, da de ryddede op i skovene, men det blev aldrig opklaret, hvem der havde stillet ham der, siger Jean Larsen.

Ligeledes er de denne gang på bar bund. Parret forstår ikke, hvorfor nogen ønsker at stjæle ham fra butikken.

- Vi savner ham. Han hører til ved os herude på Frederiksbjerg. Flere børn har også været og spørge, hvor er manden henne?, siger Jean Larsen.

Vi savner ham. Han hører til ved os herude på Frederiksbjerg. Flere børn har også været og spørge, hvor er manden henne?

Jean Larsen, indehaver af Clarina Blomster

Annonce

Del på Facebook

Parret har delt et opslag med en efterlysning på Clarina Blomsters Facebook. I skrivende stund er de oppe på 543 delinger, men ingen af dem har haft held med at finde frem til James endnu.

Indehaverne håber meget, at folk vil sige til, hvis de ser ham og opfordrer århusianerne til at give besked, hvis de ved noget op James' forsvinden.

- Det er mærkeligt. Man skulle tro, at man ikke kunne gå afsted med ham på åben gade, for alle ved, hvordan ser ud, og hvor han hører til, påpeger Jean Larsen.

Butleren har været en fast del af blomsterbutikken i 12 år, og er den bedste medarbejder de har, joker Jean Larsen. Derfor ser de ham utrolig gerne vende tilbage til butikken.

- Vi er sikre på, at han nok skal vende tilbage til os, lyder det forhåbningsfuldt til sidst.

Opslaget på Facebook, hvor parret efterlyser butleren, har fået over 500 delinger siden mandag 9. december, hvor han forsvandt. Foto: Kim Haugaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Tre personer anholdt for afbrænding af statsministerdukke: En mistænkt er stadig på fri fod

Aarhus

Dagens coronatal for Aarhus: Fortsat lille stigning i antallet af nysmittede

Annonce