Annonce
forside

Efterlyst i otte måneder: Bortfører meldte sig selv

Den 30-årige Liban Mohammed meldte søndag sig selv på Politigråden i Aarhus. Han har været efterlyst siden april for at køre sin eks-kæreste ned i Aarhus og derefter bortføre hende.

30-årig mand, der siden april har været efterlyst for at have kørt sin eks-kæreste ned i Aarhus Midtby og derefter bortført hende, har meldt sig selv.

AARHUS: Østjyllands Politi fremstiller mandag i retten i Aarhus den 30-årige Liban Mohammed, der siden april måned har været efterlyst af politiet.

Han medlte sig søndag på Politigården i Aarhus efter at have været efterlyst i mere end otte måneder.

Liban Mohammed blev efterlyst, efter han søndag 17. april kørte en kvindelig eks-kæreste ned i Aarhus Midtby.

Efterfølgende bortførte han kvinden sammen med to andre, der allerede er varetægtsfængslede i sagen, til en adresse i Aarhus, hvorfra han også frihedsberøvede en 29-årig mand og i forening med de to andre udøvede kvalificeret vold mod de bortførte, som det hedder i politiets døgnrapport.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Bedre neurorehabilitering eller besparelse?

I næste uge skal Region Midtjyllands hospitalsudvalg og udvalg for nære sundhedstilbud igen tage stilling til et forslag om at flytte neurorehabilitering fra Horsens og Randers til Aarhus. Som næstformand i udvalget for nære sundhedstilbud har jeg naturligvis fulgt sagen tæt, for netop spørgsmålet om nærhed og kvalitet i behandlingen betyder meget for Alternativet. Fagligt er der både fordele og ulemper ved at samle neurorehabiliteringen i Aarhus. En samling i Aarhus vil fjerne behovet for overflytning mellem hospitalerne, og det giver mulighed for større specialisering. Desuden vil der også være fordele alene i placeringen tæt ved neurologien. Til gengæld kan placeringen længere væk fra patienternes hjem give mindre støtte fra patienternes pårørende. Der er næppe tvivl om, at fordelene trods alt overstiger ulemperne, og samlingen dermed vil være et kvalitetsmæssigt løft af neurorehabiliteringen. Der er til gengæld heller ikke tvivl om, at det giver en større udgift, end den nuværende løsning. Hvis vi skal lave ændringen, skal vi derfor være klar til at betale mere for det. I den nuværende indstilling skal ændringen finansieres af andre besparelser på de tre hospitaler. Det er ikke i orden! Alternativet kan derfor kun støtte forslaget om at flytte neurorehabiliteringen fra Horsens og Randers til Aarhus, hvis vi kan finde pengene til merudgiften uden at de tre hospitaler skal lave kompenserende besparelser.

Aarhus

Århusiansk syrienkriger anholdt ved ankomst til Danmark

Annonce