Annonce
forside

Efterlyst: Torpederede Netto-facade og forsvandt med hjulspin

Det var her, gerningsmændene bragede ind i Netto. Bedømt på resterne af bilens kofanger, er den efterlyste sølvgrå personbil formenlig ret medtaget. Privatfoto

Østjyllands Politi er på udkig efter en mand og en kvinde, der tidligt søndag morgen kørte frontalt ind i Nettos facade på Hjelmagervej i Løgten.

LØGTEN/SKØDSTRUP: Østjyllands Politi søger vidner til en bizar episode tidligt søndag morgen, hvor en bil med to personer - uvist af hvilken årsag - kørte frontalt ind i Netto på Hjelmagervej i Skødstrup.

Politiet efterlyser samtidig den sølvgrå personbil - muligvis en Audi - som klokken 07.12 altså bragede ind i Netto-facaden og forårsagede store skader.

Ifølge politiet skulle der ikke være sammenstyrtningsfare efter påkørslen, men det lokale supermarked i Løgten slipper næppe for at hyre en murer.

Vidner har forklaret, at de to personer i bilen var en mand og en kvinde, som inden hændelsen havde holdt på parkeringspladsen og gasset op. Efter kollisionen kørte de fra gerningsstedet med hvinende dæk.

Vidner til episoden bedes kontakte Østjyllands Politi på tlf. 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Bagud med 18 point fem minutter før tid: Utroligt comeback giver Bakken Bears matchbold

Aarhus

Nyt testcenter åbner i midtbyen

Aarhus For abonnenter

Børnetøj på 63 reoler: Lille Nor bugner af genbrugsguld

Annonce