Annonce
forside

Efterlyst voldsmand har meldt sig selv - hovedmistænkt stadig på fri fod

<p>Østjyllands Politi udsendte søndag aften en efterlysning af den 29-årige Liban Mohammed, der søndag formiddag påkørte sin ekskæreste i Aarhus Midtby. Bagefter kørte han til en adresse i Aarhus, hvorfra han frihedsberøvede en 29-årig mand. Foto: Østjyllands Politi</p>

En 17-årig mand fra Aarhus fremstilles i grundlovsforhør sigtet for sammen med to andre at have begået vold mod og bortført en anden mand.

17. april blev en kvinde påkørt i Aarhus midby. Senere på dagen blev en 29-årig mand bortført og udsat for vold. Ifølge politiet var det samme tre mænd, der stod bag ihvertfald sidstnævnte overfald mod den 29-årige mand.

Annonce

4. maj blev den ene af de tre mistænkte varetægtsfængslet, og i dag onsdag 12. maj meldte en anden mistænkt sig så på Politigården i Aarhus. Det drejer sig om en 17-årig mand fra Aarhus, der onsdag formiddag fremstilles for retten i Aarhus.

Ifølge politiet sigtes han for, i forening med en allerede varetægtsfængslet 20-årig mand og den eftersøgte 29-årige Liban Mohammed, at have begået bortførsel og kvalificeret vold søndag d. 17. april i Aarhus.

Det er altså nu kun den 29-årige Liban Mohammed, der er eftersøgt. Østjyllands Politi udsendte allerede om aftenen for overfaldet, søndag 17. april, en efterlysning af Liban Mohammed, der ifølge politiet om formiddagen påkørte sin ekskæreste i Aarhus Midtby og bagefter kørte til en adresse i Aarhus, hvorfra han frihedsberøvede en 29-årig mand.

»Den kvindelige ekskæreste er tidligere på dagen (søndag red.) behandlet på skadestuen. Den frihedsberøvede 29-årige mand har efterfølgende først på aftenen selv henvendt sig på skadestuen og er udskrevet efter endt behandling,« lød det i pressemeddelelsen fra Østjyllands Politi.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Socialdemokraterne hader idræt

Indrømmet, overskriften er måske nok strammet en anelse, men når man ser på, hvordan borgmesterpartiet optræder i spørgsmålet om at sikre ordentlige og tilstrækkelige idrætsfaciliteter til de århusianske borgere, så kan man ikke helt undgå at sidde tilbage med fornemmelsen af, at partiet egentlig ikke tager den del særlig seriøst. Sammenligner man Aarhus med alle andre byer i Danmark, er det nemlig kun indbyggerne i hovedstaden, der er dårligere stillet end århusianerne. En rapport fastslog for nylig, at hvis udviklingen fortsætter, vil Aarhus i 2030 mangle hele 32 fodboldbaner og 22 idrætshaller, hvis byen bare skal opretholde den nuværende fordeling af borgere per facilitet - og det er endda uden at medregne, at byen vokser med over 5000 indbyggere om året. Det er naturligvis ikke alene Socialdemokratiets ansvar, men lige nu er det i hvert fald fair at fastslå, at det er byrådets største parti, der står i vejen for, at idrætsområdet kan få det tiltrængte løft. Både Venstre og Radikale har gentagne gange forsøgt at råbe de øvrige partier op, men specielt den røde del af byrådssalen virker til helt at have mistet hørelsen, når det handler om idrætsfaciliteter. Ufatteligt, når man ved, hvor meget et velfungerende forenings- og idrætsliv betyder for alt lige fra integration til sund livsstil og mindre kriminalitet.

Annonce