Annonce
Østjylland

Efterlyste Gringo var væk næsten en uge: Hvid kongepyton fundet i god behold

Den 1,2 meter lange kongepyton er fundet i god behold efter at have været væk næsten en uge. Privatfoto
Kongepytonen Gringo er fuldstændig uskadt og slet ikke afkræftet. Han er nu tilbage i sit terrarie.

Egebjerg: Den hvide kongepyton Gringo, der blev efterlyst tidligere på ugen, er fundet i god behold.

Han kom frem af sig selv natten til søndag i hjemmet i Egebjerg.

- Han har hele tiden været indendørs, præcis som vi havde regnet med, skriver Karina Kollits til avisen.

Hun var ellers ulykkelig, da avisen talte med hende onsdag, fordi hun ikke kunne finde sin hvide kongepyton, Gringo. Låsen til terrariet var mandag aften ikke blevet låst ordentligt, så derfor kunne slangen selv kravle ud. Siden da ledte Karina Kollits intensivt efter kongepytonen.

- Vi har pillet sofaen fra hinanden og pillet paneler af i køkkenet, for at se om han kan have gemt sig der, fortalte Karine Kollits, da Gringo havde været væk et par dage.

Hun havde endevendt carport og redskabsrum, og sammen med en af sine hunde og en god ven havde hun ledt i nærområdet. Men desværre uden held.

Annonce

Fuldstændig uskadt

Mens kongepytonen har været væk, har Karina Kollits sørget for at tænde radiatorerne i hjemmet. En kongepyton er nemlig et vekseldyr, der skal have varme, og Karina Kollits frygtede derfor for Gringos liv, mens han var væk.

- Der er 25 grader i den kolde ende af terrariet og 32-34 grader i den varme del, så nætterne er alt for kolde. Jeg håber stadig, at vi finder ham indenfor. Han vil helt naturligt søge varmen, som han flytter sig efter, fortalte Karina Kollits til avisen onsdag.

Alt tyder på, at kongepytonen har haft det tilpas i sit skjul.

- Han fuldstændig uskadt og slet ikke afkræftet. Han er nu tilbage i sit terrarie og får fred nogle dage ovenpå dette eventyr, skriver Karina Kollits til avisen.

Efterlysning afblæst

Efter Gringo havde været væk et stykke tid, besluttede Karina Kollits i samråd med politiet at lægge et opslag om sit forsvundne kæledyr på Facebook-siden "Opslagstavlen i Egebjerg".

Politiet sendte også en efterlysning ud med informationer om at ringe 114, hvis man så den forsvundne kongepyton.

Efter slangen blev fundet, er både politiet og Karina Kollits venner og bekendte på Facebook blevet informeret.

- Jeg ringede til politiet med det samme og skrev et opslag på Facebook om, at han var kommet frem herhjemme ganske uskadt, skriver Karina Kollits.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Parkering på fiskerihavnen. Er vi blot en stime gubbier i akvariet?

Det forekommer mig ret bizart, at to rådmænd offentligt diskuterer, hvem der mon er skyldig i den ene fejl efter den anden, samtidig med at vi borgere blot ser på cirkusset. Det var i ingens interesse, at parkeringsforholdene blev ændret på Fiskerihavnen. Men af en eller anden finurlig bureaukratisk grund ændrede man det uden argumentatorisk grund. Vi så det også med projekt Aarhus Folkepark, hvor der heldigvis blev oprettet borgergrupper mod indgriben i vores grønne områder. Burde det overhovedet være nødvendigt at oprette protestgrupper? Burde borgerdemokrati/-inddragelse ikke være en ren selvfølge? Heldigvis landede Lind Invest og Salling Fondene lidt ro på bølgen i akvariet. Men også her går det stærkt, og før vi fik set os om, hed projektet pludselig Kongelunden. Jo, demokratiets vej i akvariet vil ingen ende tage. Gubbierne svømmer konstant rundt og følger bare strømmen af fodringen fra oven. Det er, som om byrådets aktører i akvariet helt har glemt, at de er medaktører og skal varetage miljøet i vandet til gavn for alle. Det kunne være ønskeligt, at man lyttede noget mere til borgerne og stillede dem overfor flere valg, så det ganske enkelt var flertallet, der havde en sidste stemme, i forhold til om det skal være den ene eller den andens byudviklers forslag, der bliver realiseret i de forskellige enormt store projekter, der skal udvikle byen. Vi skal alle være her, og vi skal alle behandles med respekt.

AGF

AGFs cheftræner efter 3-1-sejr i Midtjylland: - Jeg er sindssygt stolt

Annonce