Annonce
Østjylland

Efterskole drager på turné med teaterkoncert

I ugerne 4-6 tager Femmøller Efterskole på turné til Odense, København og til sidst til spillestedet TRAIN i Aarhus. PR foto

FEMMØLLER: "Waits in Wonderland" hedder en teaterkoncert, som de cirka 85 elever på Femmøller Efterskole er ved at gøre klar til. Teaterkoncerten er en blanding af Tom Waits og "Alice in Wonderland". Handlingen er sat i en spøgelsesagtig, forladt forlystelsespark, hvor et menneske forsøger at finde vej til sig selv. Hovedpersonen er inspireret af "Alice i Eventyrland". Forestillingen henvender sig primært til elever i udskolingen, da den er på engelsk og handler om forholdsvis voksne emner som identitet, seksualitet, illusion og nærvær.

I ugerne 4-6 tager hele efterskolen på turné til Odense, København og spillestedet Train i Aarhus. Der spilles i alt 19 forestillinger for venner, familie samt en skoleelever fra 6.-9.-klasse.

Femmøller Efterskole er primært en kreativ efterskole med linjerne musik, teater, dans, elektronisk musik, 3D og E-sport, og teaterkoncerten "Waits in Wonderland" er årets største projekt, hvor alle skolens elever bidrager. /EXP

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Parkering på fiskerihavnen. Er vi blot en stime gubbier i akvariet?

Det forekommer mig ret bizart, at to rådmænd offentligt diskuterer, hvem der mon er skyldig i den ene fejl efter den anden, samtidig med at vi borgere blot ser på cirkusset. Det var i ingens interesse, at parkeringsforholdene blev ændret på Fiskerihavnen. Men af en eller anden finurlig bureaukratisk grund ændrede man det uden argumentatorisk grund. Vi så det også med projekt Aarhus Folkepark, hvor der heldigvis blev oprettet borgergrupper mod indgriben i vores grønne områder. Burde det overhovedet være nødvendigt at oprette protestgrupper? Burde borgerdemokrati/-inddragelse ikke være en ren selvfølge? Heldigvis landede Lind Invest og Salling Fondene lidt ro på bølgen i akvariet. Men også her går det stærkt, og før vi fik set os om, hed projektet pludselig Kongelunden. Jo, demokratiets vej i akvariet vil ingen ende tage. Gubbierne svømmer konstant rundt og følger bare strømmen af fodringen fra oven. Det er, som om byrådets aktører i akvariet helt har glemt, at de er medaktører og skal varetage miljøet i vandet til gavn for alle. Det kunne være ønskeligt, at man lyttede noget mere til borgerne og stillede dem overfor flere valg, så det ganske enkelt var flertallet, der havde en sidste stemme, i forhold til om det skal være den ene eller den andens byudviklers forslag, der bliver realiseret i de forskellige enormt store projekter, der skal udvikle byen. Vi skal alle være her, og vi skal alle behandles med respekt.

AGF

AGFs cheftræner efter 3-1-sejr i Midtjylland: - Jeg er sindssygt stolt

Annonce