Annonce
Østjylland

Efteruddannelse giver selvtillidsboost

»Jeg har snuset til erhvervsakademierne de sidste seks år, men ikke haft mod på det. Det har jeg nu, og det har givet mig et kæmpe boost at komme på efteruddannelse,« fortæller Robert Fuhlendorff. Foto: Dania

Et projekt med at skabe lokale efteruddannelses-ambassadører er slut. Det har betydet, at Robert Fuhlendorff fra Skanderborg er kommet i gang med en akademiuddannelse og et kæmpe selvtillidsboost.

Annonce
I løbet af det seneste år har Erhvervsakademi Danias efteruddannelsesafdeling, Dania Erhverv, uddannet lokale uddannelsesambassadører. Målet var at udbrede kendskabet til de mange efter- og videreuddannelsesmuligheder.
Nu er projektet slut. Det blev markeret med en dag for de mange ambassadører.
En af deltagerne var 41-årige Robert Fuhlendorff, der til daglig er produktionsmedarbejder ved industridørs-producenten DAN-doors ved Skanderborg.
Han har været uddannelsesambassadør, som har betydet, at han efter seks års overvejelser endelig er gået i gang med en efteruddannelse i kommunikation og formidling på Erhvervsakademi Dania.
»Jeg har taget springet fra ufaglært til industrioperatør, og der lærte jeg, at jeg virkelig har noget at byde på. Det gav mig mod til at turde tage næste skridt, og derfor er jeg startet på holdet i »Kommunikation i praksis«. Her kan jeg mærke, at jeg ved rigtig meget, og det giver mig et kæmpe selvtillidsboost,« fortæller Robert Fuhlendorff, der bor i Skanderborg med sin familie.
Det er DAN-doors, der betaler for uddannelsen til Robert Fuhlendorff.
»Det er rigtig dejligt, og jeg er ret stolt over, at virksomheden vil sende mig afsted, så jeg kan blive klogere, og vi kan blive bedre til at kommunikere i produktionen,« siger Robert Fuhlendorff.
På ambassadørdagen deltog også personer fra blandt andre slagterigiganten Danish Crown, nedbrydningsvirksomheden Kingo, pumpeproducenten Grundfos og fagforeningen Dansk Metal.
Projektet har medført, at man er kommet i dialog med flere virksomheder. Det er en del af den landsdækkende kampagne »Byg ovenpå«, hvor målet er, at ufaglærte skal blive faglærte, og faglærte skal tage en videregående uddannelse.
pcb
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Smittetallet skal bankes ned i Aarhus: Kommunens våben er masser af detaljerede data

Sport

Diego Maradona er død af hjertestop

Aarhus

Stabilt men alt for højt: Corona-smitten har stadig godt fat i Aarhus

Annonce