Annonce
Aarhus

Ejer af sexlegetøj-shop: - Jeg er drønstolt af teamet

Sinful, som Mathilde Mackowsk står bag sammen med Tonny Andersen, blev tidligere på året kåret som "Danmarks bedste eksportvirksomhed på nettet" af Foreningen for Dansk Internethandel. Foto: Sinful

Sexlegetøj-shoppen Sinfuls medstifter og ejer, Matilde Mackowski, har haft et fantastisk år, hvor virksomheden igen har vækstet og vundet flere prestigefyldte priser. Det har krævet hårdt arbejde, og i 2019 vil hun gerne blive endnu bedre til at prioritere sin tid - og se sine venner.

Annonce

Hvad har været dit største højdepunkt arbejdsmæssigt i år?

Der er sket så mange fantastiske ting, så det er svært bare at pege på ét punkt.

Det har været et år, hvor jeg er enormt stolt af det, vi som team har præsteret. Vi har blandt andet fået en Gazellepris (en pris, der gives til en hurtigt-voksende virksomhed som minimum har fordoblet sin omsætning over en fireårig periode, red.) og vi blev kåret som Danmarks bedste eksportvirksomhed på nettet af Foreningen for Dansk Internethandel. Vi har kørt en bred kampagne på vores julekalender med sexlegetøj, der blev udsolgt på rekordtid - og før vi havde forventet.

Men det er alt sammen noget, vi har opnået som team, fordi vi er stået sammen. Det er helt vildt skønt, og det gør mig drønstolt.

Hvad har været din største udfordring arbejdsmæssigt i år?

Det har været at skulle lære at sige nej. Det kæmper jeg til dels stadig med. Når man som os går fra at være en lille til at være en mellemstor virksomhed, så følger der mange spændene ting med. Det kan være svært at sige nej til fede arrangementer eller foredrag, som man jo egentligt gerne vil. Jeg prøver virkelig at finde den rette balance mellem at være "ude" på arbejde og med at være "hjemme" på kontoret.

Blå Bog: Mathilde Mackowski


  • Mathilde Mackowski er 33 år gammel og bosat i Aarhus.
  • Oprindeligt er Mathilde uddannet ejendomsmæglerassistent. Udover Sinful afholder hun i dag også en lang række foredrag året rundt, både om sex og sexlegetøj, men også det at være selvstændig og iværksætter.
  • Hun stiftede for 10 år siden virksomheden Sinful sammen med sin daværende kæreste Tonny Andersen.
  • Webshoppen er i dag Danmarks største for sexlegetøj. Den er online i Danmark, Sverige, Norge og Finland.
  • Sinful fik i 2015, 2016, 2017 og 2019 Børsens Gazellepris. Derudover har Sinful fået E-handelsprisen "Årets E-ner 2017" og er blevet kåret til "Danmarks bedste eksportvirksomhed på nettet" af Foreningen for Dansk Internethandel.

Hvad har været dit største højdepunkt privat i år?

Det er, at jeg er flyttet tilbage til Aarhus. Jeg har været flyttet ud af byen et stykke tid, men nu er jeg tilbage, og det er så dejligt. Jeg elsker Aarhus.

Hvad har været din største udfordring privat i år?

At prioritere min tid bedst muligt. Jeg synes igen i år, at jeg har brugt for lidt tid sammen med vennerne. Det er udelukkende grundet dårlig disponering af min tid. Det ønsker jeg at arbejde en del på fremover.

Året der gik ...

Avisen har spurgt en række Aarhus-personer om, hvordan deres år har været, og hvad de forventer af 2019.

Det er der blevet en række artikler ud af, som kommer i de nærmeste dage.

Du kan læse om Jon Daniel Edlund, kendt fra bageprogrammet på DR, Britt Vorre fra Aarhus Street Food, byudvikler Rune Kilden, Michael Harders, kendt fra Gift ved første blik, gallerist Charlotte Fogh, Rikke Øxner, direktør for Aarhus Festuge, tidligere basketballspiller Nicolai Iversen, borgmester Jacob Bundsgaard og Mathilde Mackowski, ejer og medstifter af Sinful.dk.

Hvad vil du huske året 2018 for i forhold til Aarhus - Danmark - og verden?

Aarhus: Der er sket mange fede ting i Aarhus i år, men det, der stikker mest ud, er den varme sommer. Summen af mennesker på cafeerne, i naturen og ved havet. Aarhus om sommeren er så dejlig.

Danmark: Det har været et år, hvor vi bevæger os længere væk fra hinanden. Der er blevet skabt en særlig politisk balance, og det, kan jeg mærke, bekymrer mig. Jeg håber, at vi kan samles i 2019. At året mere vil stå i fællesskabets tegn. Der er nemlig rigtig mange dejlige ting, vi samles om, men som slet ikke får nok opmærksomhed i pressen.

Verden: Det er blevet året, hvor vi er begyndt at tage klimasnakken ned på et mere personligt niveau. Førhen tænkte mange, "jeg kan alligevel ikke gøre en forskel". Det gør vi ikke mere. Det er godt, at vi er begyndt at snakke om klima i forhold til, hvad vi spiser, hvordan vi transporterer os og så videre. Men det er vigtigt, at vi inspirerer og ikke anklager. Man skal inspirere folk til at ændre adfærd, ikke true dem til det.

Hvad forventer du af 2019?

Personligt for mig håber jeg at det bliver et år, som bliver lige så sjovt som det, vi har været igennem hos Sinful.

Der har simpelthen været så meget fed energi i virksomheden. Det håber jeg fortsætter, og at vi kan skabe endnu bedre rammer for at lave en skide god arbejdsplads, hvor vi både har det sjovt og når i mål med en masse spændende projekter.

Annonce
Annonce
Aarhus

De unge tager mundbindene til sig

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Krav om mundbind bliver indført i offentlig transport i Aarhus  

Debat

Zoo som p-plads

Aarhus

Corona-smitten med ny voldsom stigning i Aarhus: Højeste antal smittede på et døgn

Aarhus For abonnenter

Kampen mod corona er et kapløb med tiden:  - Vi har ikke sovet i timen i arbejdet med at teste

Annonce