Annonce
Navne

Ejer giver stafetten videre: Ny direktør i Frode Laursen

Transport- og logistikvirksomheden Frode Laursen får ny direktør. Pressefoto

RANDERS: 1. april 2021 bliver Thorkil Andersen, 64, bestyrelsesformand for Frode Laursen A/S, Vitten ved Hinnerup. Han trækker sig samtidig tilbage som adm. direktør fra virksomheden, som han siden 1988 har ejet og ledet.

Ny adm. direktør bliver Thomas Mølschow Corneliussen, 55. Thomas Corneliussen er uddannet HD i Logistik, har en bred baggrund indenfor logistik og transport i Danmark og udlandet, og har de seneste fire år siddet i direktionen i Frode Laursen.


Jeg glæder mig til at overtage ansvaret og fortsætte den gode udvikling, som virksomheden er inde i.

Thomas Corneliussen


- Med valget af Thomas Corneliussen vil vi fortsætte den positive udvikling i forhold til kunder, styrkelse af organisationen samt fokus på den grønne omstilling, siger Thorkil Andersen.

Annonce

Ny rolle

- Frode Laursen har fyldt meget i mit liv og vil fortsat gøre det. Nu får jeg en anden rolle som bestyrelsesformand, hvor jeg glæder mig til at følge Frode Laursen lidt mere på afstand og stadig tage del i den strategiske udvikling af virksomheden.

Thomas Corneliussen ser også frem til sin nye rolle:

- Frode Laursen er en helt særlig virksomhed med stærke værdier og usædvanligt dedikerede og fagligt dygtige medarbejdere i fem lande. Jeg glæder mig til at overtage ansvaret og fortsætte den gode udvikling, som virksomheden er inde i.

Ejerforholdene i samtlige koncernens selskaber forbliver uændrede, og aktiviteterne fortsætter således i familien og dermed på danske hænder.

molu

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AGF

Ny AGF-sportschef: Jeg er ikke komfortabel med at befinde mig i komfortzonen - jeg hader det

Danmark

Få overblikket over de nye rejseregler her: Hvornår må vi grænsehandle og rejse på ferie?

Aarhus For abonnenter

På rundtur til de fredede bygninger i Aarhus: - Alt er gennemtænkt

Annonce