Annonce
Østjylland

Ejere af Brødhuset har købt Saxild Strand Camping

Ruth og Jens Toldstrup ville oprindelig bygge et vandrehjem ved Trekanten i Saxild - nærmere betegnet, hvor Brødhuset ligger i dag. Nu har de i stedet købt Saxild Strand Camping på den anden side af vejen. Foto: Søren E. Alwan
Ruth og Jens Uth Toldstrup har endnu ikke bestemt, hvad der skal ske med dagligvarebutikken på den anden side af vejen.
Annonce

Saxild Strand: Efter 20 år som campingfatter har Thorkild Jensen solgt sit hjertensbarn Saxild Strand Camping.

Køberne er ægteparret Ruth og Jens Uth Toldstrup, der i forvejen ejer Brødhuset på den anden side af Strandvejen, og som oprindelig ville bygge et vandrehjem her. Planerne stødte dog i starten af marts ind i problemer, fordi der ifølge parret ville komme for mange restriktioner på byggeriet. De bad derfor om at få aflyst det tillæg til lokalplanen, som ellers var kommet ret langt i systemet.

- Siden er der sket meget, idet vi 15. marts overtog nøglerne til campingpladsen og allerede er rykket ind. I starten dog sammen med Thorkild, som er så flink at hjælpe os i gang, siger Jens Uth Toldstrup, der har en fortid som landmand, men glæder sig meget til at komme i gang som campingplads-ejer.

- Jeg kan godt lide at være omgivet af mennesker, og det er man her. Mange af Thorkilds medarbejdere forbliver ansat, og desuden håber vi på hjælp fra vores voksne børn, siger Jens Uth Toldstrup, der bor i Saxild sammen med hustruen Ruth Toldstrup.

Jeg kunne godt ønske mig, at nogle vil leje Brødhuset og sælge dagligvarer i sommerperioden. Vi har ikke selv forstand på at drive butik.

Jens Toldstrup, ejer af brødhuset og nu også Saxild Strand Camping ved trekanten
Annonce

Åben overfor ideer

Hvad angår Brødhuset har parret endnu ikke besluttet, hvad der skal ske med bygningen, som står tom. Men vandrerhjem bliver der ikke bygget, idet et sådant vil blive opført inde på campingpladsen, hvis det en dag skulle blive aktuelt.

- Vi ved ikke, om vi vil sælge Brødhuset, eller om vi selv kan bruge bygningen, siger Jens Uth Toldstrup, der opfordrer folk til at henvende sig, hvis de har et projekt, som kan passe til stedet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce