Annonce
Østjylland

Elefant og 5.000 kroner i gave: Lisbeth hædret for sin affaldsindsats

Lisbeth Gitte Horndrup Jensen samler på daglig basis affald i gaderne i Grenaa. Nu har Boligselskabet B45 tildelt hende en pris for sin indsats. Arkivfoto: Annelene Petersen

Grenaas helt egen affaldsbekæmper, Lisbeth Gitte Horndrup Jensen, og hendes forening Ren Grenaa blev hædret ved dette års repræsentantskabsmøde i Boligselskabet B45.

Annonce

Grenaa: For ganske nylig kunne man læse et stort portræt af Grenaas helt egen affaldsbekæmper og stifter af foreningen Ren Grenaa her i avisen.

Men nu er grenaagenseren Lisbeth Gitte Horndrup Jensen og hendes forening også blevet hædret med en prisoverrækkelse i Grenaa.

Det skete, da det almene boligselskab Boligselskabet B45 i forbindelse med sit årlige repræsentantskabsmøde for nylig uddelte B45s pris for "årets samfundsindsats" til Lisbeth Gitte Horndrup Jensen og Ren Grenaa.

Baggrunden for prisen er, at den skal gå til en afdeling eller en person, som bor i en af B45's afdelinger, og som gør en ekstra stor indsats for samfundet.

Boligselskabets formand Irene Sørensen overrakte således en træelefant fra Kay Bojesen til Lisbeth Gitte Horndrup Jensen med ordene:

- Elefanten symboliserer Lisbeths store, ihærdige og vedvarende arbejde, som hun i lang tid har udført for borgerne her i Grenaa.

Med prisen fulgte desuden 5.000 kroner, som foreningen Ren Grenaa kan benytte efter eget ønske.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce