Annonce
Østjylland

Elever dystede i matematikken

Det blev eleverne fra Ebeltoft Skole, der løb med sejren i den første matematikkonkurrence i Syddjurs Kommune. Pressebillede

Rosmus/Ebeltoft: 250 elever fra sjetteklasserne i Syddjurs Kommune var forleden samlet til matematikkonkurrence på Rosmus Skole. Det er Syddjurs Kommune, der holdt den første Talent-Matematikkonkurrence, hvor 12 sjetteklasser dystede i opgaver fra matematikkens verden.

Eleverne dystede klassevis med fire elever på hvert hold. Efter tre runder, hvor finalisterne først skulle løse opgaver inden for talområdet og geometri, var der til sidst en åben opgave, hvor Ebeltoft Skole vandt.

- I Syddjurs Kommune har vi i flere år med succes afholdt en oplæsningskonkurrence. Nu er tiden kommet til også at få fokus på de matematiske kompetencer. Med denne konkurrence ønsker vi at give matematikken et boost, siger Lars Robdrup, der er skoleleder på Rosmus Skole.

Inden finalen havde hver klasse holdt en intern konkurrence og fundet frem til de fire elever fra hver klasse, der gik videre til finalen på Rosmus Skole.

Vinderne af konkurrencen blev Ebeltoft Skole, Rønde Skole fik en andenplads, mens tredjepladsen gik til Rosmus Skole.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Oversvømmelser fortsætter: Veje i det vestlige Aarhus lukket i 14 dage

Aarhus

Borgere frygter oversvømmede boliger: Nu udleverer kommunen sandsække til århusianerne

Aarhus For abonnenter

Se hele listen: Her lå de bevaringsværdige bygninger, der er revet ned

Annonce