Annonce
Østjylland

Elever sendt hjem: To lærere testet positiv med covid-19

Indskolingen og det meste af mellemtrinnet på Parkvejens Skole er sendt hjem efter en lærer er blevet smittet med coronavirus. Foto: Jens Hasse/Chili
Flere klasser sendt hjem, da en af de smittede lærere har været vikar i mange klasser.

Odder: Det er umuligt at sige, præcis hvilke elever, en hjemsendt lærer fra Parkvejens Skole har været i kontakt med, da han i sidste uge var på arbejde torsdag og fredag - udvidende om at være smittet med corona.

- Den pågældende lærer har desværre været vikar i en del klasser i de dage, og derfor har det været nødvendigt at sende mange hjem, siger Dan Gjerrild Søgaard, der er skoleleder på Parkvejens skole.

Allerede i forrige uge blev en 1. og en 6. klasse samt syv medarbejdere sendt hjem, da en medarbejdere på Parkvejens Skole fik et positivt svar på sin covid-19 test fredag 30. oktober.

Annonce

I løbet af denne uge er eleverne, og de fleste medarbejdere vendt tilbage til skolen igen med negative testsvar, men i dag fredag blev endnu en medarbejder så konstateret smittet.


Den pågældende lærer har desværre været vikar i en de klasser i de dage, og derfor har det været nødvendigt at sende mange hjem.

Dan Gjerrild Søgaard, skoleleder


Det har ført til, at en 4. klasse, to 5. klasser samt alle 0-3. klasser er sendt hjem for at blive testet - undtagen den ene 1. klasse, der var hjemme i første omgang, og dermed ikke kan have været i kontakt med den pågældende medarbejder.

Nødundervisning på vej

Dan Gjerrild Søgaard har haft kontakt med Styrelsen for Patientsikkerhed, der har rådet skolelederen om, hvad der skulle ske.

- De elever, der er sendt hjem, har alle været i kontakt med den pågældende medarbejder torsdag og fredag i uge 44. En enkelt medarbejder er i den sammenhæng også at betragte som nær kontakt, siger skolelederen.

Eleverne må komme tilbage efter en negativ test.

- Skolen arbejder på at etablere nødundervisning for klasserne i form af materialer og online undervisning i det omfang det er muligt, slutter Dan Gjerrild Søgaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Udbrud af ekstra smitsom corona-variant: Vuggestue og børnehave i Risskov lukket

Sport For abonnenter

Kommentar: Der er ingen vej udenom - Uefa eller Hjulmand taler usandt

Aarhus

Sygeplejerskerne strejker: De første aflysninger er på vej til patienterne

Aarhus For abonnenter

Beboere frygter, at dødskørsel på Aarhus Ø vil koste liv: Vagter og afspærring af p-plads er i spil til at dæmpe uroen

Annonce