Annonce
Aarhus

Elses familie har fået nok: Har flyttet hende til nyt plejehjem

Det er her på plejehjemmet Kongsgården i Århus, at TV 2 har lavet skjulte optagelser af, hvordan 90-årige Else er blevet behandlet bag kulisserne. Nu bor Else på et andet plejehjem. Foto: Henrik Lund
Efter TV 2s dokumentar "Plejehjemmene bag facaden" afslørede, at 90-årige Else gentange gange blev udsat for svigt, har familien fået nok. De har nu flyttet Else til et nyt plejehjem.
Annonce

AARHUS: Elses familie har valgt at flytte hende til et nyt plejehjem.

Det kom frem i slutningen af TV 2s dokumentar "Plejehjemmene bag facaden", der blev sendt torsdag aften.

90-årige Else blev flyttet til et nyt plejehjem i maj, og allerede få dage efter kunne familien mærke en stor forandring, skriver TV 2.

Familien oplever blandt andet, at Else i højere grad er blevet sit gamle, selskabelige jeg.

- Det er blevet meget nemmere at føre en samtale med hende, fordi hun er blevet mere sammenhængende og udadvendt. Hun sidder ikke længere og sumper hen eller bliver vred, som vi godt kunne opleve før. Det er en klar forbedring, siger Charlotte Ahm, Elses barnebarn, til TV 2.

Flytningen kommer blandt andet efter, at TV 2 i deres dokumentar kunne afsløre, at Else adskillige gange blev udsat for svigt.

Blandt andet blev hun kørt til Halloween-fest med en fyldt ble og dårlig mave. I stedet blev der viklet tæppe over hende, for at skjule den dårlige lugt.

Det glæder barnebarnet Charlotte Ahm, at Else nu bor et bedre sted:

- Vi har det godt med, at vi kan se, at hun er et sted med mere omsorg og nærvær, siger hun til TV 2.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Tre personer anholdt for afbrænding af statsministerdukke: En mistænkt er stadig på fri fod

Annonce