Annonce
Aarhus

Elsted gjorde rent bord: I finalen med lutter sejre

Jubel under sidste års finale. Pigerne fra Ellevangskolen blev dog skuffede til sidst. De tabte finalen på straffespark til Mårslet Skole. Foto: Flemming Krogh

Finalisterne fundet til Aarhus' skoleturnering i fodbold. Mødes på tirsdag.

Annonce

AARHUS: Finalisterne til finalerne i årets turnering i skolefodbold er fundet.

Elsted Skole er nået til slutkampen med en usædvanlig resultatliste. Holdet er gået igennem indledende pulje og semifinale med sejre hele vejen. Pladsen i finalen sikrede de med en sejr på 3-0 over Tranbjerg Skole.

I finalen spiller drengene fra Elsted, der også var i finalen i 2014 og 2015, mod Tilst Skole, der var i finalen i 2016, og i år sikrede sig finalepladsen med eftertryk. Sejren i semifinalen blev på 7-0 over Åby Skole.

Hos pigerne vandt Laursens Realskole semifinalen 1-0 over Ellevangskolen og møder Højvangskolen fra Stavtrup, der havde kvalificeret sig til finalen ved at vinde sin pulje. Det er første gang i turneringens historie, at Højvangskolen i Stavtrup er i finalen hos pigerne.

Ingen af de fire skoler var i finalerne sidste år, hvor Solbjerg og Åby mødtes hos drengene og Mårslet og Ellevang hos pigerne.

Finalerne spilles tirsdag 9. oktober på kunstgræsbanen ved Lyseng Stadion.

Pigernes kamp begynder kl. 10, drengenes kl. 12.

Turneringen arrangeres af Aarhus Fodbold Forum i samarbejde med Århus Stiftstidende. Jess Seiersen fra Aarhus Fodbold Forum har stået for afviklingen i alle årene siden 1993.

Finalerne

Finalerne i skolefodbold spilles tirsdag 9. oktober på Lysengs kunstgræs. Kl. 10 piger: Laursens Realskole-Højvangskolen. Kl. 12 drenge: Tilst Skole-Elsted Skole.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Live: Pfizer kan ikke levere - Danmark får 100.000 færre doser i første kvartal

AGF For abonnenter

Og her så nogle af de ting, vi har lært af de første AGF-testkampe

Annonce