Annonce
Dødsfald

En århusianer er død: Tidligere direktør i Post Danmark Helge Israelsen

Tidligere direktør hos Post Danmark Helge Israelsen er død. Han blev 70 år. Foto: Bjarne Lüthcke/Ritzau Scanpix
Den sidste tid var Helge Israelsen, der var født i Aarhus, ifølge familien meget syg, og han modtog dialyse. Søndag 7. juli sov han ind.

Den tidligere førstemand gennem mange år i det danske postvæsen, Helge Israelsen, er død efter længere tids sygdom. Han blev 70 år. Det oplyser familien til Ritzau.

Israelsen var gennem 21 år personificeringen af det danske postvæsen, hvor han først som generaldirektør i Post- og Telegrafvæsenet og siden som administrerende direktør i Post Danmark tegnede postområdet udadtil. Han forlod posten i 2009, da det danske postvæsen fusionerede med det svenske.

Siden da har han i en årrække haft sin gang i flere bestyrelser som både menigt medlem og formand. Det sidste blandt andet i entreprenørkoncernen MT Højgaard, hvor Helge Israelsen var bestyrelsesformand frem til 2013.

Helge Israelsen var født i Aarhus, men boede på Strandvejen i Hellerup nord for København. Den sidste tid var han ifølge familien meget syg, og han modtog dialyse. Han sov ind søndag formiddag, 7. juli, på Herlev Hospital. Han efterlader sig hustruen, Anne Louise Schelin, og deres tre børn, der også har gjort dem til bedsteforældre.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Trods øget smittefare: Demonstration mod politivold og racisme i Aarhus

Danmark

Lyt med: Suzanne føler afmagt efter George Floyds død - Jeg er blevet spyttet efter på gaden

Annonce