Annonce
Debat

En 79-årig i vildrede: Hvornår kan jeg blive vaccineret?

"Jeg har erfaret, at hjemmehjælpere m.fl. skal testes to gange om ugen. Jeg har ligeledes erfaret, at jeg, der er 79 år, ikke kan blive vaccineret foreløbig, da der mangler vaccine. Er det korrekt", skriver Jytte Hasemann. Arkivfoto: Eric Lalmand/Ritzau Scanpix

DEBAT: Åbent brev til rådmand Jette Skive, jeg skriver dette som et debatindlæg , fordi jeg får at vide, at den mailadresse, som jeg har fundet på din hjemmeside, Aarhus Kommune, ikke er valid.

Jeg vil gerne vide, hvor tit hjemmehjælpere/ rengøringsassistenter ansat af kommunen til at hjælpe borgere i eget hjem testes. Jeg vil nødigt smittes og vil lige så nødigt smitte andre med covid-19 . Jeg modtager ikke for tiden rengøringshjælp - efter eget ønske. Vil nødig smittes og lige så nødig smitte rengøringshjælperen.


Da du er rådmand i Aarhus Kommune og ligeledes valgt til regionsrådet, er jeg sikker på, at du har fingeren på pulsen.


Jeg har erfaret, at hjemmehjælpere m.fl. skal testes to gange om ugen. Jeg har ligeledes erfaret, at jeg, der er 79 år, ikke kan blive vaccineret foreløbig, da der mangler vaccine. Er det korrekt? Og fra hvilken dato er disse test blevet gennemført? Og hvornår kan jeg forvente at blive vaccineret, så jeg kan ophæve min selvisolation og komme ud mellem andre mennesker?

Da du er rådmand i Aarhus Kommune og ligeledes valgt til regionsrådet, er jeg sikker på, at du har fingeren på pulsen.

I øvrigt tak for din hilsen til alle borgere, der modtager hjælp. Det er dejligt af få oplyst, hvilke private organisationer, der kan hjælpe en, hvis man føler sig isoleret, deprimeret eller på anden måde har det vanskeligt pga covid-19.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Midtbyskole tvunget til at spærre af for gæster med øl og smøger i skoletiden

Annonce