Annonce
Aarhus

En af verdens bedste hædret med ESAA's fighterpris 2020

Cykelrytter Julie Leth blev onsdag hædret med ESAA's figtherpris af blandt andre leder af FO Aarhus Torben Dreier og rådmand for kultur og borgerservice Rabih Azad-Ahmad. Foto: Peter Brøgger
Annonce

CYKLING: Hvert år afvikler Aarhus Kommune DM-festen, hvor årets mange århusianske Danmarksmestre hædres, og en del priser uddeles.

En af priserne er ESAA's fighterpris (ESAA står for Elite Sports Akademi Aarhus), der gives til en udøver eller et hold, der med stor fightervilje og masser af hårdt arbejde har fightet sig til en stærk position indenfor sin sport. En pris, der følges af 10.000 kroner sponseret af FO Aarhus.

I år kunne DM-festen ikke afvikles på grund af corona. Men onsdag blev prisen alligevel uddelt ved en sammenkomst hos FO Aarhus. Prisen gik til cykelrytteren Julie Leth, der stammer fra Mårslet og er en af verdens bedste atleter inden for cykling.

Sammen med sin makker Amalie Dideriksen har Julie Leth i 2019 bl.a. genvundet EM i parløb og sikret bronze ved VM i parløb. Med sin gode landvejssæson har hun ligeledes været stærkt medvirkende til, at Danmark har fået to pladser til OL-landevej i Toyko 2020.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Indland

Nu kan du få dit kørekort på mobilen

Annonce