Annonce
Debat

En bekymret debattør: Der sker en afkristning af Danmark

"Dengang var der ingen politikere, der ønskede, at skoleskemaet skulle være uden kristendomskundskab, og der var heller ingen statsminister, der brugte udtrykket "Gud vil få vigepligt" om sit syn på religionens plads i samfundet", skriver Kamma Ankjærø. Arkivfoto: Emil Helms/Ritzau Scanpix
Annonce

DEBAT: Under den kolde krig sluttede morgenandagten i radioen ofte med disse to bønner: "Se i nåde til den hele jord! Fri os fra krig og fremmedherredømme!".

Der blev også bedt Fadervor i skolen, for dengang var der ingen politikere, der ønskede, at skoleskemaet skulle være uden kristendomskundskab, og der var heller ingen statsminister, der brugte udtrykket "Gud vil få vigepligt" om sit syn på religionens plads i samfundet.


Man kan kun håbe, at morgenandagten i radioen nu som før - i krisetider - vil sende kristne budskaber.


Der tales nu om, at der er ved at ske en afkristning af Danmark i dag, og det er der desværre meget, der tyder på i politikernes udtalelse om kristendomskundskab og statsministerens om Gud.

Man kan kun håbe, at morgenandagten i radioen nu som før - i krisetider - vil sende kristne budskaber.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Store vaccinedag forløb smertefrit: Vaccinationscentret på Aarhus Ø er klar til at stikke mange flere

Aarhus

Her er forklaringen på kaos: Regionen indkalder langt flere end der er vacciner til

Danmark

Politikere er ikke i særlig kategori: Middelfarts 46-årige borgmester lod sig covid-19-vaccinere på samme tid som plejehjemsbeboere

Alarm 112

Politiet fortsætter med at lede efter Jane Møller ved Brabrandsøen: - Tekniske spor peger i den retning

Annonce