Annonce
Aarhus United

En bold i ansigtet: Aarhus United havde det ikke sjovt mod København

Det var en frustrerende aften i København for Aarhus Uniteds cheftræner Heine Eriksen, der måtte se sit hold lukke 32 mål ind. Arkivfoto: Ole Nielsen.
Forsvaret svigtede Aarhus United, da de fik en ordentlig lussing i København onsdag. Københavnernes kontra og angreb løb om hjørner med Aarhus, der ikke kunne finde fodfæste i kampen.
Annonce

HÅNDBOLD: Det var på forhånd en svær opgave Aarhus United skulle på, da de mødte København Håndbold onsdag aften.

Århusianerne var før kampen klart undertippet af bookmakerne, men alligevel lignede det ikke en umulig kamp efter Uniteds gode sæsonstart, hvor især forsvaret har stået solidt. Det gode forsvar viste sig dog slet ikke onsdag.

Kampen startede i højt tempo, hvor især København viste flot angreb. Københavns playmaker Maria Rei kørte rundt med Aarhus med hurtige fodskifte og skarpe skud, mens Line Berggren viste gode takter med en håndfuld.

Aarhus United fik tempoet ned og holdt fast i kampen indtil det 22. minut, hvor de - foran med et mål - også kom i overtal efter en udvisning til København.

Aarhus United fik ikke udnyttet overtallet og momentum gik Københavns vej, da de trak fra i en ellers lige halvleg til en pauseføring på 15-12.

Annonce

Skudt i hovedet

Anden halvleg startede med et brag. Et brag af et straffekast fra Københavns bedste spiller i første halvleg, Maria Rei, der kastede bolden direkte i ansigtet på Aarhus Uniteds svenske målvogter Martina Thörn.

Svenskeren bevægede ikke hovedet, så derfor blev Rei vist et direkte rødt kort og smidt ud af kampen. Alt dette skete inden for det første minut af halvlegen.

Udvisningen påvirkede ikke København, der trak fra i starten af halvlegen efter flere fejl fra Aarhus, der blev løbet over af Københavns kontramaskine. Hurtigt fandt Aarhus United sig bagud med syv.

Annonce

Hullet som schweizerost

Midt i anden halvleg fik Aarhus United hevet et par mål tilbage, og lige pludselig stod de fem mål bagud og en mand i overtal i to minutter. Det var chancen for et muligt comeback, følte man.

Uheldigvis for Aarhus, fik de slet ikke udnyttet overtallet og endte faktisk med at tabe de to minutter med et mål. Herfra var der ikke meget spænding om resultatet, og København endte med at skære sig som en kniv gennem blødt smør igennem Aarhus Uniteds ellers gode forsvar. x mål scorede de i en kamp, der endte 32-24 til København.

Hvad skal man sige til? Cheftræner Heine Eriksen må trods alt være overrasket af, hvordan hans holds gode forsvar denne sæson viste sig hullet som en schweizerost i København. På forhånd havde holdet arbejdet med forsvaret op til kampen, så det var ikke fordi, Københavns angreb og kontra kom bag på Aarhus United.

Der var også mange tekniske fejl fra Aarhus Uniteds side, hvilket heller ikke hjalp dem holde København fra at ramme dem på kontraen.

Der skal rettes op på tingene til næste kamp, hvor Aarhus United hjemme tager imod Vendsyssel Håndbold lørdag 26. september klokken 16.00.

Håndboldliga

København - Aarhus United 32-24 (15-12)

Aarhus United: Line Berggren Larsen 7, Charlotte Mikkelsen 4, June Bøttger 4, Marielle Martinsen 4, Line Ellertsen 2, Marie Aamand 1, Emma Mogensen 1, Mathilde Neesgaard 1

København: Sofia Hvenfelt 6, Mia Rej 5, Aimée Pereira 5

Udvisninger:  Aarhus United 2, København 4

Redningsprocenter: Aarhus United - Martina Thörn 32 %, Nora Persson 18 %. København - Amalie Milling 32 %, Johanna Bundsen 30 %

Stillingen undervejs: 5-4, 8-8, 15-12, 22-16, 27-20, 32-24

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus For abonnenter

Corona ændrer hverdagen for 87-årig: - Det er mærkeligt, at jeg må undvære bridge og samværet med vennerne

Annonce