x
Annonce
Sport

En cirkel er sluttet: Århusiansk duatlet vandt Powerman Østrig

Søren Bystrup Jacobsen løb i mål som den første, i det løb, der satte gang i hans karriere. Pressefoto: PHOTO PLOHE©

Den århusianske duatlet Søren Bystrup Jacobsen vandt søndag det samme løb, som for fem år siden satte hans karriere i gang. En god test før hans sidste VM, der foregår om to uger.

ØSTRIG: Søren Bystrup Jacobsen vandt søndag det prestigefyldte duatlon-løb Powerman i Østrig. Om få uger skal den århusianske duatlet deltage i VM, der bliver den sidste konkurrence i karrieren, og sejren i Østrig var derfor den perfekte optakt. I 2013 vandt Søren Bystrup Jacobsen også Powerman og sejren var den, der for alvor satte skub i karrieren for den 34-årige duatlet.

- Det var en overraskende god formtest, der viser at jeg er så klar til VM som jeg kan blive. Herudover betyder det meget for mig at vinde det samme løb igen som for alvor satte gang i min karriere. Det er en cirkel, der er sluttet på den måde, siger Søren Bystrup Jacobsen i en pressemeddelelse.

Løbet foregik i den østrigske by Weyer. Først skulle der løbes 10 kilometer, siden cykles 76 og til sidst løbes 10 igen. Allerede fem kilometer inde i løbet var Søren Bystrup Jacobsen i front. En føring han udbyggede på cyklen. Den afsluttende løbetur kunne derfor løbes i et kontrolleret tempo, og han nåede i mål to og et halvt minut før nummer to.

VM-løbet er 2. september i Schweiz og bliver altså Søren Bystrup Jacobsens sidste konkurrence.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Supermarkeder mærker stigning i omsætning: Ris, pasta, mel og andre basisvarer hitter i indkøbskurvene

CORONAVIRUS

Liveblog: Mere end 7000 meldte sig ledige i går -  og 248 nye smittetilfælde i Danmark 

Annonce