Annonce
Sport

En formiddag i Quinta do Lago, hvor en Randers-spiller var på alles læber

Nicolai Poulsen. Arkivfoto: Annelene Petersen.

Onsdag morgen sendte flere medier den nu forhenværende Randers-anfører Nicolai Poulsen til AGF med virkning fra sommeren 2019. Klubbens sportschef, Peter "PC" Christiansen, trak på skuldrene - og havde i øvrigt ikke noget at sige til sagen.

FODBOLD: Onsdag fyldte AGFs sportschef 44 år, og da han vågnede, lå der 45 SMS'er og ventede på mobiltelefonen.

De fleste var naturligvis lykønskninger fra venner og familie, flag og smileys til Peter "PC" Christansen, men en del af beskederne handlede også om en spiller, Randers FCs anfører Nicolai Poulsen, som han angiveligt skulle have skrevet kontrakt med henover natten.

Flere medier, heriblandt nærværende udgivelse, mente at vide, at den 25-årige midtbanespiller fra sommeren 2019 havde sagt ja til at blive AGF-spiller, og derfor ikke havde forlænget sin kontrakt med Randers FC.

Flere kilder bekræftede - uafhængigt af hinanden - overfor Århus Stiftstidende, at der var noget om snakken, men da avisens udsendte i Portugal senere på formiddagen mødte AGFs sportschef på træningsanlægget i Quinta do Lago, ønskede Christiansen ikke at kommentere på sagen.

- Jeg har ikke noget at bidrage med, lød det korte, kontante svar fra den tidligere sportschef i Randers FC.

Så du vil hverken be-eller afkræfte, at han er på vej til AGF?

- Jeg har ingen kommentarer.

Lidt mere meddelsom var Nicolai Poulsen selv overfor Amtsavisen på Randers FCs træningslejr i tyrkiske Belek.

- Sagen er, at jeg ikke har skrevet under på noget som helst, så jeg ved simpelthen ikke, hvor den er kommet fra. Det eneste, jeg kan fortælle med sikkerhed, er, at jeg ikke har skrevet under på noget, og så længe jeg ikke har det, kan alt ske. Jeg må indrømme, at jeg er lidt forundret over, hvor den kommer fra, sagde Poulsen, der indtil onsdag morgen, hvor Randers offentliggjorde bruddet, også var holdets anfører.

Det bind blev dog revet af armen kort tid efter nyheden om den manglende enighed kom ud.

Ifølge Århus Stiftstidendes oplysninger er der ganske rigtigt dialog mellem AGF og Nicolai Poulsen, men der ligger ikke nogen færdigstrikket kontrakt klar, ligesom der tilsyneladende også er andre danske klubber inde i billedet i forhold til at få Poulsen ind i folden.

Hvor det hele så ender, må tiden vise, men mon ikke AGFs sportschef har fået sin fødselsdagssang alligevel?

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

Minut for minut: Gyserafslutning - Silkeborg henter sejren hjem i kampens sidste minutter 

Annonce