Annoncørbetalt indhold

En indendørs gaspejs er det nye pust til din indretning

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Leder du efter en ekstra varmekilde til dit hjem, men vil ikke gå på kompromis med indretning, så er en gaspejs måske dit næste køb. Med en indendørs gaspejs går æstetik, teknologi og bekvemmelighed op i en højere enhed.


Annonce

Eksklusiv stemning med en indendørs gaspejs


Hvis du kan lide at lege rundt med indretningen i din bolig, er en indendørs gaspejs den ideelle løsning for dig. Idet de fleste gaspejse kører på enten naturgas eller flaksegas, giver det mange muligheder for hvordan du placerer pejsen. Skab en rumdeler med en tunnel gaspejs og få den fulde oplevelse og udnyttelse af flammerne fra pejsen. Eller udnyt hjørnet i dit rum med en hjørne gaspejs og få en helt speciel oplevelse af hvordan rummet ændrer sig.


Hvis du ikke vil gå ned på muligheder, kan du se det store udvalg af indendørs gaspejse hos Luksus Gaspejs. De går stærkt op i kvalitet, og har branchens skarpeste og mest gennemskuelige priser. Der er massere af inspiration at finde på deres hjemmeside, og eller kan du besøge deres showroom i Vedbæk, som er Danmark største gaspejsshowroom. Her hjælper deres team med hvilken gaspejs der passer dine ønsker.


Når du vælger en indendørs gaspejs, tilfører du et dekorativt element til din indretning som vil skabe en eksklusiv stemning grundet dens moderne udtryk i forhold til den normale brændeovn. Med i pakken får du også de hyggelige tider som flammerne og varmen indbyder til.


Forskellen på en gaspejs og brændeovn


Går man så på kompromis når man vælger en gaspejs fremfor en normal brændeovn? Hvis du kan lide at kløve brænde og opbevare det i stuen, så ja. Så går du på kompromis. Med alt det andet? Det bliver kun bedre.


En indendørs gaspejs giver lige så meget varme som en normal brændeovn. Du kan endda regulere på varme og flammer via fjernbetjeningen. Du behøves derfor aldrig at tænke på kolde tæer igen. Selvom gaspejsen ikke kører på brænde, får du stadig udtrykket ved at der ligger kemisk træ som brænde inde i pejsen, samt giver den også flammer. Du kommer ikke til at stå med tændstikkerne, som hele tiden knækker, eller lighteren, som er løbet tør for gas. Du skal bare trykke på en enkelt knap med en fjernebetjening når du skal tænde din gaspejs, og så er der flammer til flere timer. Du får altså en pejs som er nem og bekvem ved betjening.


Omkostningerne ved køb af en indendørs gaspejs


Ved alle nye køb er der omkostninger, og det er der selvfølgelig også med en gaspejs. Fordi det er en indendørs gaspejs skal der en autoriseres VVS ‘er ud og tilslutte den. Ligeledes skal der en gastilførsel til, og hvis man ikke har det i forvejen vil der også være omkostninger herved.


Tilføj et morderne og dekorativt element til din bolig med en indendørs gaspejs og tilfør en hjemlig stemning.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.