Annonce
Debat

En mormor appellerer: Send 3.g'erne tilbage på gymnasiet

"3.g'erne skal have et minde om deres studentertid på gymnasiet, de har fortjent at få nogle dejlige minder at tage med ud i livet. Send nu 3.g'erne tilbage. Det kan ikke gå hurtigt nok", skriver Inger Vibeke Storm. Arkivfoto: Anthon Unger/Ritzau Scanpix
Annonce

DEBAT: Giv nu gymnasieeleverne lov til at få resten af deres studentertid i skolen. 3.g'erne skal have et minde om deres studentertid på gymnasiet, de har fortjent at få nogle dejlige minder at tage med ud i livet. Send nu 3.g'erne tilbage. Det kan ikke gå hurtigt nok.

Indespærringen er forkert og uforståelig for dem. De sygner hen og bliver apatiske. De skal samles og nyde, at nu begynder studietiden, en tid, de altid vil mindes. De skal i gang med de vigtige eksaminer. De skal være sammen med kammeraterne.


Kom nu, statsminister! Giv dem deres sidste halve år sammen med kammeraterne.


De skal have et brag af en studentereksamen in natura, ikke online.

Længe leve gymnasietiden, lad dem få de få måneder, der er tilbage, inden studieårene begynder. Der er meget, der ikke er sjovt mere. Jeg ved, de vil leve op til tilliden og passe på sig selv og de andre.

Kom nu, statsminister! Giv dem deres sidste halve år sammen med kammeraterne. De er voksne nok til at passe på sig selv. De er voksne nok til at passe på kammeraterne. De er voksne nok til at nyde det sidste halve år i skolen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AGF

AGF til Parken med mulig debutant i truppen

AGF For abonnenter

Kommentar: Sagen om Peter Christiansen handler ikke om penge, men om selvforståelse - og AGF har fået sendt et signal til FCK

Annonce