Annonce
Navne

Musikhuset henter sin nye chef i Aalborg: Musiker skal stå i spidsen for det nye program

Musikhuset Aarhus har fundet sin nye kunstneriske chef i et stærkt felt af 33 ansøgere. Det bliver 43-årige Jeppe Uggerhøj, der fremover skal sætte den kunstneriske retning i Nordens største musikhus. Foto: Anders Hede
Jeppe Uggerhøj er ansat som kunstnerisk chef for Musikhuset Aarhus.
Annonce

Musikhuset Aarhus har fundet sin nye kunstneriske chef i et stærkt felt af 33 ansøgere. Det bliver 43-årige Jeppe Uggerhøj, der fremover skal sætte den kunstneriske retning i Nordens største musikhus. Musikhuset har et omfattende program med flere end 1.500 arrangementer om året.

- Musikhuset har de seneste år været i en positiv udvikling, hvor kvalitet, antal forestillinger og økonomi er styrket. Jeppe har både kvalifikationer, erfaringer og visioner til at bygge på og skærpe vores kunstneriske profil og gæsternes oplevelse yderligere. Med en stærk faglighed, dokumenterede resultater, et stort netværk i hele musik- og kulturlivet og ikke mindst både kunstnerisk og kommerciel indsigt er jeg helt overbevist om, at han bliver en stærk faktor i indfrielsen af Musikhusets høje ambitioner i årene fremover, siger Musikhusets direktør Jan Christensen i en pressemeddelelse.

Jeppe Uggerhøj kommer fra en stilling som programchef i Musikkens Hus i Aalborg, hvor han har været med til at udvikle kulturhuset fra et ambitiøst byggeprojekt til et af landets flotteste og mest anerkendte musikhuse. Her har han stået for programlægning og i de seneste år også for marketing og billetkontor. Fremover skal han være leder for en afdeling med otte personer, der står for programlægning og marketing i Nordens største musikhus.

Han er diplomuddannet musiker fra Det Jyske Musikkonservatorium og har desuden en uddannelse i erhvervsøkonomi og musikvidenskab fra Aarhus Universitet. Før stillingen i Musikkens Hus har han spillet i forskellige orkestre bl.a. Aarhus Symfoniorkester og arbejdet som leder indenfor talentudvikling.

Han tiltræder sin nye stilling som kunstnerisk chef i Musikhuset 1. december, hvor han indtræder i Musikhusets ledergruppe og får ansvaret for husets program- og marketingafdeling. Jeppe Uggerhøj erstatter Musikhusets tidligere kunstneriske chef, Mette Kier, der i august i år tiltrådte som direktør for Vejle Musikteater.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Århusianer ny formand for landets lærere

Aarhus

Nu skal festen slutte: Borgmesteren beder de unge om at gøre 'det urimelige'

AGF

AGF leverer igen overskud: Og forventer et endnu større overskud næste år

Aarhus For abonnenter

Søns misbrug har kostet Bente og Søren penge, søvn og tårer: - Man føler sig magtesløs og mistænkt for at være dårlige forældre

Annonce