Annonce
Debat

En ny vej mellem Aarhus og Viborg: Laget af støv på projektet er kun blevet tykkere og tykkere

"Regeringen foreslår at bygge en motortrafikvej mellem Aarhus og Søbyvad, og det er positivt. Den tidligere borgerlige regering har anbefalet noget i samme dur, så det bør være lige til at forene rød og blå blok om en ny Viborgvej, som vil være en kæmpe gevinst", skriver Mette Nøhr. Arkivfoto: Axel Schütt

DEBAT: Vi snegler os afsted. Igen. Dyrebar tid, som vi kunne bruge med familien eller på jobbet, spildes på at holde i kø på Rute 26 eller Viborgvej, som vi også kalder den.

Regeringen foreslår at bygge en motortrafikvej mellem Aarhus og Søbyvad, og det er positivt. Den tidligere borgerlige regering har anbefalet noget i samme dur, så det bør være lige til at forene rød og blå blok om en ny Viborgvej, som vil være en kæmpe gevinst.


Annonce

Jeg havde gerne set en motortrafikvej hele vejen mellem Aarhus og Viborg, men man kan ikke altid få det hele på én gang, så jeg vælger at se glasset som halvfyldt frem for halvtomt.


En ny vej vil få enorm positiv betydning for borgere og virksomheder i området. Det vil skabe vækst og arbejdspladser. Det vil gøre det endnu mere attraktivt at bosætte sig mellem Aarhus og Viborg. Det vil gøre det lettere for mange at få hverdagen til at hænge sammen, når de ikke skal holde i kø på vejen i hele og halve timer.

En ny vej har været på dagsordenen i årtier, og behovet er bare blevet mere og mere påkrævet i takt med, at laget af støv på tidligere undersøgelser af projektet er blevet tykkere og tykkere.

Der er ikke brug for mere snak. Der er ikke brug for flere undersøgelser. Der er brug for grønt lys fra politikerne, så maskinerne kan komme i gang.

Jeg havde gerne set en motortrafikvej hele vejen mellem Aarhus og Viborg, men man kan ikke altid få det hele på én gang, så jeg vælger at se glasset som halvfyldt frem for halvtomt. Jeg tror, at en første etape hurtigt kan bane vej for anden etape, så hele vejen mellem Aarhus og Viborg gøres tidssvarende.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

En kviktest og en drink for 149 kroner: Nyt privat testcenter åbnet ved åen i Aarhus

Alarm 112

26-årig idømt fængsel for vidnetrusler: Fandt betjent på Facebook og truede med at slå hans søn ihjel

Aarhus For abonnenter

Knæskallen gik i seks stykker: - Jeg mistede min udødelighed i cykelstyrtet

Alarm 112

Mand i varevogn skaber frygt i Åbyhøj: Ville have drenge til at hoppe ind i bilen og vise vej til Kvickly

Annonce