Annonce
Sport

En positiv test: Tidligere AGF'er ramt af corona

 Michael Lumb er blevet testet positiv for covid-19. (Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Michael Lumb er blevet testet positiv, og er ude af spillet minimum til kampen mod AGF på søndag.

FODBOLD: AC Horsens har fået sit første corona-tilfælde. Staben og spillere i AC Horsens bliver test hver uge, og den seneste test har vist, at Michael Lumb er testet positiv.

Testen viser også, at alle øvrige spillere, trænere og ledere har fået negativt svar og altså ikke er blevet ramt af Covid-19.

Det betyder, at Michael Lumb i første omgang skal blive hjemme, indtil han er symptomfri. Efter yderligere 48 timer må han komme til træning på Langmarksvej igen.

- Vi følger selvfølgelig protokollerne nøje, og alle spillere, trænere og ledere bliver som protokollerne foreskriver testet igen i morgen fredag, selvom deres tests var negative. Det er selvfølgelig en ærgerlig situation for Lumb, men vi ser det også som et udtryk for, at protokollerne virker i og med, at vi fanger et positivt tilfælde, inden vi sender spillerne i kamp, siger sportschef Niels Erik Søndergård.

Ondt i hovedet

Michael Lumb har en gang tidligere frygtet, at han var smittet. Da AC Horsens genoptog træningen tilbage i juli blev han hjemme, fordi han var ramt af hovedpine, men da han fik svar på sin test var den negativ.

Denne gang var svaret anderledes, men Michael Lumb har det efter omstændighederne fint.

- Jeg er træt og har ondt i hovedet, men jeg har taget nogle piller, der kan holde hovedpinen nede. Ellers har jeg det okay, siger Michael Lumb.

Det positive test-svar betyder, at Michael Lumb ikke kan være med i udekampen mod AGF på søndag. En lægefaglig vurdering skal afgøre, om han kommer i betragtning til kampen mod FC Nordsjælland om en uge, men han er yderst tvivlsom til opgøret mod nordsjællænderne.

Aarhus

Mandagens coronatal: Smitten er lav i Aarhus, men tre områder trækker op

AGF For abonnenter

Karakterbogen: Topscoreren, terrieren og keeperen var bedste AGF-spillere i Parken - mange andre tabte sutten i slutfasen