Annoncørbetalt indhold

En sort skjorte går aldrig af mode

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Din garderobe består måske i forvejen af en masse styles i forskellige farver, print og modeller, men har du også styr på dine basics? Den perfekte garderobe indeholder nemlig ikke kun farverige skjorter, der passer til dine sorte habitbukser og dine pollerede laksko. Den indeholder i ligeså høj grad basis overdele, der altid er en sikker vinder, når du skal finde dagens kontoroutfit. På de gode dage, de solrige dage, de dårlige dage og de udfordrende dage - En sort skjorte passer til dem alle.


Annonce

Basisskjorter som den sorte og den hvide kan redde enhver anledning og dertilhørende tøjkrise, når du tvivler på, hvilket outfit du bør iføre dig til den kommende anledning. Det er ikke altid til at læse på invitationen, hvilket outfit, der er passende til netop omtalte arrangement. Derfor er det altid rart, at have en basisskjorte eller to på lager, strøget og klar til morgendagens eller weekendens strabadser.


Hvad kan man style sammen med en sort skjorte?

Du tænker måske, at en sort skjorte lyder som det kedelige valg - men det er vi slet ikke enige i. Den passer til enhver anledning alt efter, om det er en dag på kontoret, bedstemors 85 års fødselsdag eller en aften i byen med vennerne. Den passer til det hele, og du bør derfor overveje, om du ikke bør eje mere end kun en enkelt i din garderobe.


En sort skjorte kan styles både med farverige bukser, klassiske bukser, denimbukser eller shorts. Der er faktisk ingen begrænsninger for, hvad en sort skjorte ikke vil styles med, da den går med det hele. Du kan dertil få lov til at lege lidt med valget af bukser og sko, når du ifører dig en basis overdel, hvilket du ikke på samme måde kan få lov til, når du ifører dig en farverig sweater eller printet skjorte.


Sort skjorte forhandlere

Den klassiske langærmede shirt fås selvfølgelig hos de fleste forhandlere, men hvis du ønsker en, der holder i mange år, bør du vælge dine forhandlere med omhu. Vi kan blandt andet anbefale Bruun og Stengade, der forhandler et stort udvalg af herretøj - heriblandt den klassiske sorte skjorte. Udforsk både casual modern fit, super slim fit og casual slim fit modeller på deres website, hvor de tilbyder skjorter, der spænder bredt over hele farvepaletten.


Farven du altid kan holde ren

Farven der aldrig går af mode, og du altid kan holde ren. Godt gættet, det er selvfølgelig ‘sort’ vi taler om. Den er klassisk, den er lækker og den passer til alle hudtyper, kropsformer og personlige stiltyper. Det er derfor ikke så mærkeligt, at vi alle ejer en masse sorte items i vores personlige garderobe, da det passer til alt, hvad vi ellers besidder. Vi synes derfor ikke, du skal holde dig tilbage, når du møder den perfekte mørke basis skjorte, som passer perfekt ind i din personlige stil og garderobe.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.