Annonce
Aarhus

En tiltrængt fest: Byens Bedste bliver hyldet i Hermans

Stiften skal snart igen kåre "Byens Bedste". Foto: Kim Haugaard
Byens Bedste awardshow fejrer hele byen, når der torsdag 12. november i Hermans i Tivoli Friheden bliver delt priser ud til blandt andre spisesteder, butikker og kulturinstitutioner, som alle gør en forskel for byen.

AARHUS: Det er igen blevet tid til at hylde dem, der gør Aarhus til en spændende og levende by at bo i. Byens Bedste awardshow rykker i år ind i Hermans i Tivoli Friheden, hvor showet også tidligere har fundet sted. Netop Hermans er ifølge juryformand, Peter Kramer, et oplagt sted til awardshowet:

- Vi har haft nogle fantastiske aftener i Hermans. Det er festlige omgivelser og et utroligt velegnet sted til et stort awardshow. Der er masser af plads, og scenen er fantastisk.

Anders Breinholt ved roret

Tv-værten Anders Breinholt er konferencier for Byens Bedste awardshow, ligesom han har været de seneste år, og det bliver i øvrigt hans eneste større show i efteråret.

- Anders Breinholt bidrager med et fantastisk humør. Han er altid i øjenhøjde med dem, han snakker med, og han deler i den grad glæden med dem, der vinder aftenens priser. Han er virkelig en del af begivenheden og udstråler lige præcis det, vi gerne vil med Byens Bedste, siger Peter Kramer.

Scenen bliver også indtaget af et af de største nye danske musiknavne, Benjamin Hav, som bliver flankeret af Golden Circle Orchestra. Der kommer en række underholdende indslag i aftenens løb, som awardshowets deltagere kan se frem til at opleve.

Annonce

En tiltrængt fest

På grund af Corona-restriktioner bliver årets awardshow afholdt på lidt andre præmisser sammenlignet med tidligere shows. Det betyder blandt andet, at deltagerantallet bliver halveret fra 700 til 350 gæster, mens spisning også er aflyst. Derimod vil der være en goodiebag til alle med snacks og drikkevarer.

- Det har af gode grunde været et år blottet for fest og glæde, og derfor har vi også brug for en god fest. Byens Bedste awardshow bliver den første rigtige, store fest i Aarhus i år, hvor vi er med til at fejre dem, der skaber noget nyt og er med til at holde byen i gang, siger Peter Kramer.

Der bliver udbudt et begrænset antal billetter i frit salg, men det halverede deltagerantal sætter en naturlig begrænsning, og showet bliver derfor primært for aftenens nominerede og deres ledsagere.

Byens Bedste awardshow har i en årrække delt priser ud til shopping-, kultur- og madscenen i Aarhus, og ifølge Peter Kramer har det en stor betydning for Aarhus som by:

- Aftenens højdepunkter er først og fremmest dem, der vinder priserne. Byens Bedste honorerer de personer, der yder en indsats for at skabe liv og glæde i byen. For er der noget, vi godt kan lide, så er det, at der er liv i byen, og det er awardshowet også med til at sikre.

Annonce
AGF For abonnenter

I har gjort jer selv til grin, AGF. Kort og godt

Danmark

Fredagens coronatal: 1085 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Kultur

Skovfest på trods: Småfest er Smukfests coronavenlige lillesøster

Aarhus For abonnenter

Madanmeldelse: Samlet set er det umuligt at gå trist hjem fra Havnær

Sport

Lørdagens OL-program: I nat kan Sara Slott løbe sit sidste professionelle løb

Aarhus

Sønderlemmende kritik af bazar i Aarhus V: Fødevarestyrelsen kvitterer med sur smiley

AGF For abonnenter

Bagkanten: 5 gode grunde til, at det ikke er så slemt i AGF, som det ser ud

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Debat

Vi skal gøre op med de negative renter: Det er uetisk at lade småsparere betale gildet

AGF

Europa-exit får konsekvenser i AGF: Her er fem bud på hvilke

Danmark

Albert Dyrlund er død: Youtuberen drømte om opmærksomhed, men ville også gerne af med den

Aarhus

Overvældende modtagelse: Nyt surdejsbageri blæst bagover på Frederiksbjerg

Aarhus For abonnenter

Holy shit: Stiften tjekker byens automatiske toiletter -  sarte sjæle bedes klikke på en anden artikel

Alarm 112

El-løbehjul i sammenstød med lastbil: Kvinde hentet i ambulance

Annonce