Annonce
Aarhus

En tiltrængt fest: Byens Bedste bliver hyldet i Hermans

Stiften skal snart igen kåre "Byens Bedste". Foto: Kim Haugaard
Byens Bedste awardshow fejrer hele byen, når der torsdag 12. november i Hermans i Tivoli Friheden bliver delt priser ud til blandt andre spisesteder, butikker og kulturinstitutioner, som alle gør en forskel for byen.

AARHUS: Det er igen blevet tid til at hylde dem, der gør Aarhus til en spændende og levende by at bo i. Byens Bedste awardshow rykker i år ind i Hermans i Tivoli Friheden, hvor showet også tidligere har fundet sted. Netop Hermans er ifølge juryformand, Peter Kramer, et oplagt sted til awardshowet:

- Vi har haft nogle fantastiske aftener i Hermans. Det er festlige omgivelser og et utroligt velegnet sted til et stort awardshow. Der er masser af plads, og scenen er fantastisk.

Anders Breinholt ved roret

Tv-værten Anders Breinholt er konferencier for Byens Bedste awardshow, ligesom han har været de seneste år, og det bliver i øvrigt hans eneste større show i efteråret.

- Anders Breinholt bidrager med et fantastisk humør. Han er altid i øjenhøjde med dem, han snakker med, og han deler i den grad glæden med dem, der vinder aftenens priser. Han er virkelig en del af begivenheden og udstråler lige præcis det, vi gerne vil med Byens Bedste, siger Peter Kramer.

Scenen bliver også indtaget af et af de største nye danske musiknavne, Benjamin Hav, som bliver flankeret af Golden Circle Orchestra. Der kommer en række underholdende indslag i aftenens løb, som awardshowets deltagere kan se frem til at opleve.

Annonce

En tiltrængt fest

På grund af Corona-restriktioner bliver årets awardshow afholdt på lidt andre præmisser sammenlignet med tidligere shows. Det betyder blandt andet, at deltagerantallet bliver halveret fra 700 til 350 gæster, mens spisning også er aflyst. Derimod vil der være en goodiebag til alle med snacks og drikkevarer.

- Det har af gode grunde været et år blottet for fest og glæde, og derfor har vi også brug for en god fest. Byens Bedste awardshow bliver den første rigtige, store fest i Aarhus i år, hvor vi er med til at fejre dem, der skaber noget nyt og er med til at holde byen i gang, siger Peter Kramer.

Der bliver udbudt et begrænset antal billetter i frit salg, men det halverede deltagerantal sætter en naturlig begrænsning, og showet bliver derfor primært for aftenens nominerede og deres ledsagere.

Byens Bedste awardshow har i en årrække delt priser ud til shopping-, kultur- og madscenen i Aarhus, og ifølge Peter Kramer har det en stor betydning for Aarhus som by:

- Aftenens højdepunkter er først og fremmest dem, der vinder priserne. Byens Bedste honorerer de personer, der yder en indsats for at skabe liv og glæde i byen. For er der noget, vi godt kan lide, så er det, at der er liv i byen, og det er awardshowet også med til at sikre.

Annonce
AGF For abonnenter

Stiften finder historiens bedste AGF-spillere: Se nummer 31 til 40

Danmark

Tirsdagens coronatal: Der er 6324 nye smittetilfælde med coronavirus

Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus For abonnenter

Få overblikket: Her er det nye byråd og alle udvalgsposterne

AGF For abonnenter

Se listen: Her er de verdensberømte arkitekter, der står i kø for at tegne det nye stadion i Aarhus

Alarm 112

Tæt på at blive kørt ned: Parkeringsvagt angrebet af mand med palleløfter

Aarhus

I en villa i Risskov har unge hjemløse lært at bo selv: Nu skal villaen rives ned

Ny undersøgelse: Pfizer-vaccine giver delvis beskyttelse mod Omikron

Aarhus For abonnenter

Trukket ud af klasseværelset og trampet i hovedet: Volden er stigende og voldsom på Aarhus' folkeskoler

Navne

En berejst sjæl fylder 75: Det slidte pas bruges fortsat

Alarm 112

Østjyllands Politi beder byens borgere og butikker om hjælp i efterforskningen af 29-årige Peter

Mette F. varsler pressemøde onsdag aften om nye coronatiltag

Alarm 112

Se video: Voldsom bilbrand i Aarhus V natten til tirsdag

Erhverv For abonnenter

Aarhus-virksomheder har fået næsten tre milliarder i coronakompensation: Se hvem, der har fået mest

AGF

Ung AGF-spiller solgt til Horsens

Annonce