Annonce
Aarhus

En time fra overfald til anholdelse: 15-årig røver fældet af 'Find min iPhone'

Den 15-årige benægtede først røveriet, men kom kort tid efter på andre tanker. Arkivfoto: Mads Claus Rasmussen

Der var kort proces i forbindelse med et røveri i Risskov søndag formiddag. En time gik der fra anmeldelsen, til gerningsmanden var anholdt.

RISSKOV: En 32-årig kvinde blev søndag kort før klokken 12 overfaldet og røvet på en sti ved Næringen i Risskov. Ifølge kvindens forklaring kom hun gående på stien, da en mand pludselig greb fat om halsen på hende bagfra og råbte at hun skulle give ham hendes telefon. Han var bevæbnet med en skruetrækker, og derfor gav hun ham øjeblikkeligt telefonen.

Efter overfaldet fik hun fat på en anden person, som ringede til politiet, som kom til stedet kort efter. Her kunne kvinden fortælle, at hun havde aktiveret funktionen "Find min iPhone" på sin telefon, og ved hjælp af den fandt betjentene frem til en lejlighed, hvor en 15-årig mand boede. Han nægtede i første omgang at have noget med overfaldet at gøre, men da politiet ringede til kvindens telefon, lå den lige nedenfor vinduet til lejligheden sammen med en skruetrækker, der passede til den, hun var blevet truet ved.

Derfor valgte den 15-årige ved nærmere eftertanke at erkende røveriet, og blev anholdt og sigtet, mens kvinden fik sin telefon tilbage. Det alt sammen indenfor en time efter at hun havde anmeldt overfaldet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Oversvømmelser fortsætter: Veje i det vestlige Aarhus lukket i 14 dage

Aarhus

Borgere frygter oversvømmede boliger: Nu udleverer kommunen sandsække til århusianerne

Aarhus For abonnenter

Se hele listen: Her lå de bevaringsværdige bygninger, der er revet ned

Annonce