Annonce
Debat

En udvandret århusianer ærgrer sig grumt: Aarhus, hvad sker der for dig?

"Vi har en stående joke derhjemme om, at der, hver gang vi er i byen, er væltet noget gammelt Aarhus, som så er blevet erstattet af et eller andet kønsløst beton. Og det er desværre ikke helt forkert", skriver Mikael Abildtrup Olesen. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

DEBAT: Det er nu tre år siden, at vi flyttede fra Aarhus til Randers på grund af arbejde. Jeg savner selvfølgelig byen og er på besøg jævnligt.

Vi har en stående joke derhjemme om, at der, hver gang vi er i byen, er væltet noget gammelt Aarhus, som så er blevet erstattet af et eller andet kønsløst beton.

Og det er desværre ikke helt forkert. Og det er ofte investeringsforeninger, som bygger for at tjene en masse penge, og de er da ligeglade med, om det er et boligbyggeri eller en svinestald, de bygger.

Annonce


Der er rigeligt af kønsløse byer i Danmark.


Jeg synes, at der skal holdes igen. Det næste bliver vel, at Købmandsgården i Den Gamle By bliver erstattet med et højt betonbyggeri, som helst skal være skævt i toppen.

Lad nu Aarhus bevare sin sjæl, den sjæl, som vi er stolte af, og som har formet os, der er født og/eller opvokset i byen. Lad det ikke bare blive endnu en by, der er som alle andre. Der er rigeligt af kønsløse byer i Danmark, og lige nu er Aarhus på vej til at blive en af de førende.

Gi' mig Aarhus igen, min farverige gamle ven ... Arh, kom nu for fanden! (frit efter sangen "Gi' mig Danmark tilbage").

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AGF

AGF ændrer i historiebøgerne: - Det er respektløst over for tidligere spillere

Annonce