Annoncørbetalt indhold

En uforglemmelig studenterkørsel

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Nu har du brugt de sidste tre år på at knokle dig igennem utallige undervisningstimer, afleveringer og eksaminer, og nu kan du langt om længe kalde dig for student. Det skal selvfølgelig fejres sammen med din klasse med et brag af en fest og den absolut fedeste studenterkørsel. Heldigvis findes der et væld af seje studentervogne med masser af fedt udstyr, så I kan gå helt amok på denne glædens dag. Husk altid at bestille i god tid, så din klasse får toppen af poppen.


Annonce

Vælg en vogn med topklasse udstyr

Uanset om du skal på studenterkørsel i Århus, København eller i en mindre by, skal udstyret altså bare være i orden. Det er nemlig med til at sikre, at I får en helt uforglemmelig fest på jeres studenterkørsel. Du finder et væld af smart og praktisk udstyr til studentervogne, så sørg for at finde den rette vogn, så I kan holde festen kørende, og din klasse får mest muligt ud af de minderige dage.


Du finder blandt andet udstyr til studentervogne, såsom:


●     Stikkontakt

●     Regnslag

●     Gennemsigtige sider

●     Stripperstang

●     Godt anlæg

●     Lysshow


Overvej, hvilket udstyr din klasse har brug for. I kan naturligvis også vælge al udstyret for den ultimative studenterkørsel. Studenterkørsel er en helt særlig tid, der skal nydes til det fuldeste, så I skal naturligvis ikke gå ned på udstyr.


Personliggør jeres studentervogn

En af de måske vigtigste og sjoveste traditioner ved studenterkørsel er naturligvis alle de sjove bannere og den dekorative pynt, der skal pryde studentervognen. Det er en god idé at lave jeres bannere i god tid, så I er sikre på, at de kan nå at tørre, inden de skal hænges på vognen. Derudover skal I afsætte 10-15 minutter til at pynte vognen, inden I drager ud på eventyr.


Når I skal lave bannere og pynte vognen er det en god idé at skabe en blanding af originale bannere og klassikere, såsom “Dyt, og vi bunder”. Så er I hvert fald sikre på, at I ikke kommer til at tørste.


En fed og sikker studenterkørsel

I skal selvfølgelig have den allerfedeste fest, nu hvor I er blevet studenter. Det skal være nogle uforglemmelige dage, som I vil kigge tilbage på med smil og grin i mange år frem.


Men det er naturligvis også vigtigt, at I får en sikker studenterkørsel. Det er blandt andet vigtigt, at I sikrer jer, at vognen rent faktisk er godkendt til studenterkørsel. Derudover skal vognen være udstyret med en brandslukker, være nysynet og selvfølgelig forsikret.


Når der er styr på dette, skal I nok få nogle fantastiske dage som studenter, hvor I samtidig kan føle jer trygge. Så er der kun tilbage at ønske dig og din klasse en forrygende studenterkørsel.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.