Annonce
Mærk Aarhus

En verden i farver

Foto: Mærk Aarhus
Det er næsten en umulig opgave ikke at trække på smilebåndet, når man træder ind i den farverige verden, ægteparret Anne Rimmer og Kim Lauridsen samt firbenede Bertha og Sally har skabt i butikken Dims Studio på Guldsmedgade

En lyserød væg. En gul væg og en blå væg. Så er vi ved at være der. Dertil kommer de rosa reoler på stribe, som er fyldt op med glaskunst i form af både glas, karafler, vaser og kander – i alverdenspastelfarver. For slet ikke at tale om Kims yndlinge, de store dyrefigurer af porcelæn, der er beregnet til at stå på gulvet. Og så har vi hverken talt om alle nipsene, plakaterne eller smykkerne endnu – eller de andre 117 ting, som tilsammen gør, at denne butik med navnet Dims Studio lever helt op til det, der var ejernes tanke for snart fem år siden.

De skæve vinkler

- Vi havde købt et hus, Anne og jeg, og det skulle indrettes, fortæller Kim.- Men vi kunne ikke rigtigt finde det interiør og den boligindretning, vi ønskede. Vi kunne ikke finde noget, der var skørt eller farverigt nok. Det var begyndelsen til, at vi satte en egen produktion i gang. Det betød også, at vi kom ud i verden og fandt frem til de nichebrands, som ikke findes på hvert gadehjørne. Dem, de andre ikke har på hylderne. Dem med alle farverne og de skæve vinkler. Det var – og er – dem, vi ynder at lege med. - Vi fik idéen til at åbne en butik. Der måtte være andre, der syntes om det skøre og ikke ville alt det, flertallet ville. Det var der. Det ér der.

En passion

For ikke længe siden var det store flyttedag. Der skulle mere plads til. 15 mand. 24 timer. Fra Borggade til Guldsmedgade. - Det gik godt. Det går godt. Vi deler vores passion og vores kærlighed til det lidt skæve med en masse andre skønne mennesker, siger Kim med et smil.- Vi nåede at tænke tanken om at det måske var tid til at kaste sig over nye projekter, så måske vi skulle kigge på Dims Studio som den succes, vi havde opnået og så søsætte nyt. Men Dims Studio er ikke bare en passion. Det er vores verden.- Det er ikke bare ligetil. Vi bruger meget tid bare på at finde de helt rigtige varer. Varerne findes ikke i palle- eller metervis. Kun i ganske få eksemplarer. Det behøver ikke være hverken dyrt eller billigt. Det skal bare kunne noget – og være lækkert. Og, nåh ja, tilpas skørt til, at vi selv ville have det. Ellers finder det ikke vej til vores butik.

Smiler

Kim fortæller, at de fleste dog ”nøjes” med et par design og sætter disse ind for at løfte og give en ”breaker” i en ellers stilren og minimalistisk indretning. - Man må købe præcis det antal, man ønsker, og mikse på kryds og tværs. Bare man går herfra med et smil, lyder det.Det gør man. Sanserene er stimuleret.

Aarhus

Tag kandidattesten til kommunalvalget her

AGF For abonnenter

Gult kort til AGF, for det er i den grad på tide, at de leverer sådan en rigtig brandkamp

Aarhus

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Mandagens coronatal: 1411 nye coronasmittede - højeste tal i efteråret

Byudvikling

Ny bydel: Her kan du komme til at bo på nedlagt hospital

Aarhus For abonnenter

Fortætning i midtbyen: Beboere og politikere i infight om nyt byggeprojekt

Alarm 112

Frontalt sammenstød i Ryomgård: 18-årig mand sendt på hospitalet

Erhverv

Længe ventet erhvervstårn får sin første lejer

Alarm 112

Ballade ved lokalopgør: Fodboldfans indkasserede 29 sigtelser

Aarhus For abonnenter

Lise mistede to ægtefæller og sit syn: - Men jeg er nok typen, der får det bedste ud af alting

Mærk Aarhus

Lidt at varme sig på – tre steder med fiskesuppe

Aarhus

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Erhverv

Tæt på udsolgt: Nicolinehus runder en milliard kroner i salg af ejerlejligheder

Byudvikling

Flere læsere undrer sig: Hvad sker der med byens mest forfaldne ejendom?

Aarhus

Lynhurtigt el-løbehjul beslaglagt: 31-årig kørte slalom med 60 km/t mellem cyklisterne

AGF For abonnenter

AGF var et hold uden plan og retning søndag eftermiddag i det kronjyske

Erhverv

Ny portal skal gøre det nemmere at finde job som ufaglært: - Alle har ret til et godt arbejdsliv