Annonce
Aarhus

Endnu en bilbrand i det vestlige Aarhus i nat: Er der en sammenhæng?

Bilen her - ved Trillegården - er seneste offer i en serie af bilbrande i det vestlige Århus den seneste uge. Foto: Christian Dahlerup
Natten til søndag udbrændte en bil i Trillegården. Det er den femte bilbrand i det vestlige Aarhus i løbet af den seneste uge.

AARHUS: For femte gang i løbet af en uges tid var der natten til søndag omkring klokken 04.45 brand i en bil i det vestlige Aarhus. Denne gang var det i Trillegården, at en bil udbrændte.

Østjyllands Politi efterforsker branden og mener umiddelbart ikke, at den seneste bilbrand har nogen sammenhæng med ugens øvrige af slagsen.

Rækken af brande startede natten til søndag for en uge siden, hvor der først udbrændte en bil på Sandkåsvej. En times tid senere var den gal på Langkærvej i Tilst, hvor mindst fem biler udbrændte og flere derudover blev skadet.

Annonce
Foto: Christian Dahlerup

Usædvanligt mange brande

Natten til tirsdag bredte ilden fra en brændende bil på Trige Centervej sig til de omkringstående, så i alt ni biler mere eller mindre udbrændte.

Torsdag aften var det så på Gudrunsvej i Gellerup, at en bil blev antændt og udbrændte.

Østjyllands Politi efterforsker, om der er en sammenhæng mellem de usædvanligt mange bilbrande men vurderer altså ikke, at den seneste i Trillegården kan forbindes med de øvrige.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

AGF-anfører vækkede begge børn ved scoring i overtiden: - Men det var det værd

112

Plørefuld polak tilbageholdt: Promillen var så høj, at politiet ville have ham fængslet

Aarhus For abonnenter

Beskyldes for totalt svigt: Notat rejser kras kritik af Trafikstyrelsen efter den aflyste letbaneåbning

Annonce