Annonce
AGF

Endnu en lodtrækning: Nu kan AGF møde hold, du før har hørt om

AGF besejrede FC Honka 5-2 i klubbens første Europa-kamp i otte år. Arkivfoto: Axel Schütt
UEFA har offentliggjort AGFs mulige modstandere hvis de kvalificerer sig til 3. runde af Europa League-kvalifikationen.
Annonce

FODBOLD: Malmö FF, PSV Eindhoven, Budapest Honved eller Sporting fra Lissabon.

Efter et par lodtrækninger i Europa League-kvalifikationen hvor AGF er blevet parret med hold, som de færreste århusianere tidligere havde hørt om, så kan klubbens fans se frem til en lidt mere iøjnefaldende kamp i tredje kvalifikationsrunde skulle AGF nå så langt.

Mandag middag trak AGF vinderen af slovenske NS Mura og Nomme Kulja fra Estland på udebane i anden runde af Europa League-kvalifikationen. Og går århusianerne videre herfra venter ét af de fire ovenstående hold. Det præsenterede UEFA mandag aften.

Fodboldforbundet inddeler lodtrækningerne i puljer med seedede og useedede hold. AGF kommer i så fald til at være useedet og skal altså op imod en modstander, som på papiret vil være favorit.

AGF besejrede forleden FC Honka fra Finland med 5-2. Deres næste kamp mod Mura eller Nomme Kulja spilles 17. september. Vinder de skal de i kamp igen ugen efter mod et af de seedede hold. Det vides endnu ikke om dén kamp bliver ude eller hjemme, men det er sikkert, at den spilles over én kamp på grund af corona.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Debat: Værdig tilbagetrækning

Coronavirus

Live: Over halvdelen af de corona-ramte kender ikke selv smittekilden

Annonce