Annonce
Østjylland

Endnu en mand varetægtsfængslet i knivstikkersag fra Smedegade

En 21-årig mand fra Vejle blev torsdag varetægtsfængslet i tre uger ved Retten i Horsens. Han er sigtet for grov vold i et knivopgør i Smedegade 9. maj. Arkivfoto: Søren E. Alwan
En 21-årig mand fra Vejle blev torsdag ved Retten i Horsens varetægtsfængslet i tre uger. Han er sigtet for grov vold under et knivopgør i Smedegade 9. maj.
Annonce

Horsens: En 21-årig mand fra Vejle, der torsdag blev fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Horsens, er den femte mand, der nu er varetægtsfængslet i sagen om et voldsomt knivopgør i Smedegade.

Den 21-årige er sigtet for grov vold ved- i forening med tre andre - at have banket en 20-årig mand, slået og sparket ham og snittet ham med en kniv.

Han nægter forholdet og kærede sin varetægtsfængsling, oplyser Sydøstjyllands Politi.

For en uge siden blev en 22-årig mand fra Horsens ligeledes varetægtsfængslet i sagen. Også han er sigtet for grov vold og nægter, men kærede ikke fængslingen.

Annonce

- Jeg slår jer ihjel

Opgøret skete i Smedegade lørdag 9. maj på åben gade kort før kl. 19.

Her sprang det 20-årige offer op på en bil med fire personer og råbte: "Jeg slår jer ihjel" eller lignende. Herefter indledte han sig i slagsmål med de fire i bilen.

Han snittede dem blandt andet med en kniv, hvilket fik to af mændene, der er 22 og 25 år, til at søge hjælp på skadestuen på Regionshospitalet Horsens.

Her blev de anholdt af politiet kl. 19.04 og sigtet for grov vold mod den 20-årige.

Den 20-årig mand, der sprang op på bilen, blev anholdt kort efter og sigtet for grov vold. De tre mænd blev alle fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Kolding den følgende dag og varetægtsfængslet. Alle tre nægter sig skyldige.

Annonce

Opgør mellem to grupperinger

Siden er de to andre mænd fra bilen blev anholdt og sidder varetægtsfængslet i sagen, der indtil nu har kørt for lukkede døre.

Politiet har dog tidligere sagt, at der er tale om et opgør mellem to grupperinger.

Vicepolitiinspektør Lars Peter Madsen, Sydøstjyllands Politi, vil ikke afvise, at der kan komme flere anholdelser i sagen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce