Annonce
Aarhus

Endnu en rekord sat på Aarhus Havn: Molslinjen sætter passagerrekord

Max Mols Foto: Jens Thaysen
For anden gang på en uge blev der sat rekord på Aarhus Havn.
Annonce

AARHUS: Der bliver sat rekorder på Aarhus Havn i disse dage. Onsdag kunne Aarhus Havn melde, at rekorden fra 2018 på 540.363 ekspederede containere var slået med 1. Fredag formiddag var det så Molslinjen tur til at slå en rekord fra 2018.

Sidste år rejste 3.225.571 passagerer med Molslinjens færger og med afgangen klokken 19.45 var passager nummer 3.225.572 med færgen.

Så fra i dag sætter Molslinjen passagerrekord hver eneste dag frem mod årsskiftet.

- Trafikken mellem Øst- og Vestdanmark er hele tiden stigende, og især vores succes med busruten, Kombardo Expressen er forklaringen på, at vi endnu engang kan sætte passagerrekord, forklarer Molslinjens administrerende direktør, Carsten Jensen.

Max Mols Foto: Jens Thaysen
Annonce

Travl juletid venter

Rekorden falder inden en af de allertravleste perioder for Molslinjens Kattegat-færger. Juletrafikken sender i år op mod 180.000 mennesker med bus og færge.

- Vi forventer mange gæster i december – så mange, at vi sætter en ekstra hurtigfærge ind på de travleste dage, så vi kommer op på at sejle med fire færger for at kunne få alle med, siger Carsten Jensen.

Dermed håber Molslinjen at undgå at stå i samme situation som sidste år, hvor rederiet på grund af pladsmangel måtte sig nej til passagerer, der gerne ville krydse Kattegat i juletiden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112

Peter Madsens flugtforsøg: Truede med bombeattrap og hoppede ind i hvid varevogn

Bakken Bears

Bakken Bears tager første skridt i nyt kapitel: - Vi får nok kærligheden at føle

Annonce