Annonce
Aarhus

Endnu en vej lukket af regnen: Vandet står højt på Nymarksvej

Nymarksvej, der går fra Oddervej og ind til Mårslet, er spærret på grund af store mængder vand på kørebanen. Foto: Carina Mayner
Nymarksvej i Mårslet slutter sig til Brabrandstien og Søholmvej i rækken af lukkede veje.
Annonce

AARHUS: De seneste uger er der kommet meget vand ned fra oven. Rigtig meget. Det medførte i første omgang, at Aarhus Kommune lukkede Søholmvej og Brabrandstien, og nu er turen så kommet til Nymarksvej i Mårslet, som også er blevet lukket. Det oplyser Aarhus Kommune på Facebook-siden "Trafik i Aarhus".

Udfordringen med vandmasserne er ifølge kommunen lige nu, at det vand, der kommer ovenfra, ikke kan komme væk. Marker, åer og andre steder, som normalt tager imod regnvandet, er simpelthen fyldt op, og derfor løber vandet andre steder hen. Blandt andet ud på vejene.

Lige nu er der 100 veje rundt om i kommunen, der er ramt af store vandpytter. Disse veje har fået et skilt, der viser at her kan der være meget vand på vejen, og på de strækninger kan det være en god idé lige at lette trykket på speederen lidt. Og så skal man naturligvis holde sig helt fra de veje, der er blevet lukket.

Hvor længe, Nymarksvej skal være lukket, vides endnu ikke. I første omgang er Søholmvej spærret frem til 9. marts.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Coronaen har stadig godt fat i Aarhus: Ny stor stigning i antal smittede

Aarhus

Kæmpe smitteudbrud på populær bar: Genbrug af drikkeglas og ingen afspritning

CORONAVIRUS

Live: Kæmpe smitteudbrud på populær Aarhus-bar - Genbrug af drikkeglas og ingen afspritning

Annonce