Annonce
Aarhus

Endnu et tricktyveri med falske bankmænd: 82-årig fik frarøvet sit kreditkort

Arkivfoto: Michael Bager

Aarhus: En 82-årig kvinde blev onsdag frarøvet sit kreditkort.

Det skete, da hun fik et opkald fra en mand, som udgav sig fra at være Nordea. Det oplyser Østjyllands Politi i sin døgnrapport. I mere end 45 minutter talte den 82-årige med manden, som fortalte hende, at hendes kreditkort var blevet misbrugt.

Det lykkedes for manden at få kvinden til at oplyse sin pinkode, hvorefter manden forklarede, at de ville sende en postmand ud til hende for at hente kreditkortet.

Cirka en time senere ankom en mand, der kaldte sig Hassan. Han var udenlandsk af udseende og havde en bordeauxfarvet bluse på. Kvinden gav ham sit kort. Senere indså hun, at hun var blevet snydt, og da hun ringede til Nets for at spærre sit kort, fik hun at vide, at der allerede var hævet et større beløb på kontoen.

Annonce

Set før

For et par dage siden var der en lignende episode, hvor samme fremgangsmåde var brugt. Derfor opfordrer Østjyllands Politi til, at man er ekstra opmærksom, hvis man bliver ringet op af nogen, som siger, at de ringer fra banken. Desuden opfordrer politiet til, at man aldrig udleverer sine kreditkort eller andre personlige oplysninger til fremmede.

Da de seneste dages hændelser har været målrettet ældre personer, vil politiet også opfordre børn eller børnebørn til at tage en snak med deres ældre familiemedlemmer og advare dem om denne fremgangsmåde samt vejlede i, hvordan man kan undgå at blive snydt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Byrådsmedlem er 'stikker' på Aarhus Ø: - Jeg har aldrig mødt så megen taknemlighed

AGF

Få overblikket: Kom hele vejen rundt om AGFs sejr over Randers

Annonce