Annonce
Østjylland

Endnu flere skal løbe trail

Familierne vil gerne bakke op om løberne, når der er Kalø Trail Marathon. Foto: Tommy Sørensen

Løbefestivalen Kalø Trail Marathon trak i 2017 hele 750 gæster. Til næste år skal der løbe endnu flere over målstregen.

Syddjurs: Danskerne er glade for at løbe, og mange er nysgerrige efter andet end flad asfalt. Og det kan mærkes i Syddjurs. Her var der sidste år over 350 løbere til løbefestivalen Kalø Trail Marathon, og det vil de lokale arrangører, Morten Holm fra Rønde og Thomas Kjerstein fra Ebeltoft, gøre sit til at overgå, når de 1. juni for fjerde gang arrangerer løbet, der har start og mål ved Kalø Slotsruin.

- Kombinationen af motion, fællesskab og en særlig oplevelse er populær. Det er et særkende ved løbefestivalen, at alle deltagerne kommer rundt om en slotsruin lige ved en smuk vig. Det trækker simpelthen folk til, siger Morten Holm i en pressemeddelelse.

De smukke omgivelser tiltrækker ikke kun løberne, også deres familier vil gerne med, og sidste år var der omkring 400 tilskuere. Det betyder, at i 2019-udgaven af Kalø Trail Marathon vil der være et endnu større festivalområde i en teltlejr, og derudover er der også nye ruter, hvor hele familien kan være med. Der er eksempelvis en tur på seks kilometer og en ny vandrerute på 10 kilometer.

- Med de nye ruter kan familier, grupper og firmahold deltage i en aktiv og fælles udfordring. På tværs af forskelle i konditionstal og fysisk form. Og så er der naturligvis plads til pauser og en god snak undervejs, siger Morten Holm.

Kalø Trail Marathon tilbyder naturligvis også de sædvanlige og krævende løbsdistancer på 10, 21 og 42 kilometer.

Annonce
Trail er løb uden for de asfalterede veje, og det kan skabe unikke naturoplevelser og lidt ekstra forbrændte kalorier. PR-foto
I år deltog over 350 løbere og cirka 400 publikummer i Kalø Trail Marathon. I 2019 er ambitionen, at endnu flere skal deltage. PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

Skuffet AGFer arrig på banen: Godt, at de river det lort op nu

AGF

Målløst i forårspremiere i Aarhus: AGF kunne ikke få hul på Hobro

Annonce