Annonce
Østjylland

Energikoncern delte penge ud

Odder Roklub er en af de foreninger, som har modtaget penge af Aura Energi. Billet her stammer fra en af de årlige 24 timers sponsorroning i Kvickly. Arkivfoto.
Aura Energi vil hjælpe foreninger tilbage til hverdagen efter corona-nedlukningen

Odder: Ved en event på Skanderborg Kulturhus fik 60 østjyske foreninger fredag hver tildelt mellem 5000 og 50.000 kroner eller tilsammen en million kroner. Omkring en fjerdedel af pengene gik til 11 foreninger i Odder Kommune.

Den glade giver er Aura Energi, som uddelte midler fra energikoncernens corona-hjælpepakke til foreninger og lokale initiativer, der er ramt af konsekvenserne af corona-epidemiens hærgen.

Auras bestyrelse besluttede tidligt i Corona-krisen ekstraordinært at afsætte en million kroner til en hjælpepakke, som skulle skabe værdi hos koncernens andelshavere.

- Det er uhyre vigtigt for vores lokalsamfunds ve og vel, at der er velfungerende foreninger og interesse for at tage lokale initiativer. På den anden side af corona-situationen har vi mere end nogensinde brug for, at lokalsamfundene sprudler, så vi kan komme tilbage til hverdagen så hurtigt som muligt. Derfor har vi i Aura valgt at række ud med hjælp til de lokale foreninger, siger Carsten Höegh Christiansen, administrerende direktør i Aura Energi.

Annonce

Lokale modtagere

I Odder Kommune fik følgende foreninger penge: Odder Hoops (5000 kroner), Hou Sejlklub (7500 kroner), ØFUG (10.000 kroner), Støtteforeningen for Hundslund Hallen (10.000 kroner), Alrø Forsamlingshus (15.000 kroner), Odder Roklub (20.000), DSI Sandbjerglejren (25.000 kroner), Odder Håndbold (25.000 kroner), Gylling Kulturforening (30.000 kroner), Odder IGF Fodbold (50.000 kroner) og Odder Cykel Klub (50.000 kroner).

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Østjylland

To veje bliver spærret

Coronavirus

Rejsevejledninger bliver lempet - men ferierejser frarådes

Aarhus For abonnenter

Prisen er 1,4 millioner kroner per meter: Kommer du til at betale regningen for en Marselistunnel?

Annonce